همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۹۳
۰ نظر
۱۱۲ بازدید
مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت : برای جلوگیری از آلودگی ماهیان آزاد، از رها سازی ماهی قرمز در رودخانه ها باید پرهیز کرد. |
|
پرویز احمدی زنجانی بابیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: هموطنانی که اقدام به خرید ماهیان قرمز زینتی برای سفره هفت سین خود کرده اند با پایان جشن های نوروز این ماهیان را فقط درمکانهایی که شهرداری ها تعیین می کنند، رهاسازی کنند. | |
وی بااشاره به علاقه مندی مردم برای خرید آبزیان زینتی بویژه ماهی قرمز، یادآورشد: رعایت اصول ساده و بهداشتی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از بروز بیماریهای احتمالی مشترک بین انسان و ماهی وسلامت خانواده داشته باشد. احمدی زنجانی تصریح کرد: این ماهیان درشرایط مناسب نگهداری، تا ۲۰ سال عمر می کنند ولی در شرایط نگهداری خانگی معمولاˈ بیشتر از هشت سال عمر نمی کنند. وی بابیان اینکه ماهی قرمز باید از مراکز بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی و دارای پروانه معتبر خریداری شود خاطرنشان کرد: از دست زدن به ماهی باید خودداری شود و افراد حساس و دارای آلرژی برای تماس با ماهی از دستکش استفاده کنند. احمدی زنجانی افزود: درصورت بروز هر نوع علایم و ناراحتی در ماهی زینتی، ماهی بیمار باید بلافاصله از سایر ماهی ها جدا و موضوع را به دامپزشک اطلاع داده شود. وی اداکه داد: ماهی های قرمزدر درجه حرارت بالای ۲۵ درجه و زیر ۱۰ درجه سانتیگراد آسیب پذیر هستند و تغییرات ناگهانی دمای آب سبب مرگ آنها می شود. احمدی زنجانی گفت: دستکاری ماهی باعث آسیب دیدن پوشش سطحی ماهی شده و ماهی را نسبت به باکتریها و انگلهای آب حساس و آسیب پذیر می کند. وی افزود: محل نگهداری ماهی باید به گونه ای باشد که تغییرات شب و روز را حس کند منبع : افکار نیوز |