همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳
۰ نظر
۸۹ بازدید
|
|
مسئول شیلات بروجرد با بیان اینکه در این شهرستان سالانه 786 تن گوشت سفید ماهی تولید میشود، ادامه داد: در شهرستان 25 مرکز پرورش ماهی، 22 مرکز پرورش ماهی قزلآلا و یک مرکز پرورش ماهی کپور فعالیت میکنند غلامحسین اکبری با بیان اینکه سالانه 8 هزار بچه ماهی قزلآلا در بروجرد تولید میشود، ادامه داد: در بروجرد دو مرکز پرورش ماهیهای زینتی فعالیت میکنند که سالانه 450 هزار قطعه ماهی زینتی تکثیر میشود. |
|
وی گفت: کمبود اسیدهای چرب ضروری امگا 3 تأخیر در رشد نوزادان را به همراه دارد اکبری اظهار کرد: شاید با شنیدن نام امگا 3 اولین چیزی که در ذهن تداعی میشود کپسولهای زرد رنگ روغن ماهی باشد که امروزه با نامهای تجاری مختلف در بازار وجود دارد اما آنچه مسلم است دانستن خواص این اسید چرب با ارزش برای ما خالی از لطف نیست. وی اضافه کرد: امگا 3 و 6 از اسیدهای چرب ضروری بدن و از جمله اسیدهای چربی هستند که بدن قادر به تولید و سنتز آنها نیست و باید از طریق مواد غذایی تأمین شوند. اکبری ادامه داد: تحقیقات نشان داده است با توجه به ضروری بودن هر دو اسید امگا 3 و 6 برای بدن بایستی نسبت آنها در رژیم غذایی متعادل بوده و حداکثر 1: 4 باشد که عملاً این نسبت در افراد بسیار بالاتر و گاهی تا 1 :30 هم میرسد. مسئول شیلات بروجرد اظهارکرد: با وجود اینکه مصرف امگا 6 در اغلب افراد بیشتر از امگا 3 بوده، این امر مسلم است که وجود هر یک از این اسیدها به تنهایی، نه تنها برای بدن مفید نیست بلکه باعث بروز مشکلات عدیدهای در سیستم سلامتی بدن میشوند. وی تصریح کرد: چنانچه تعادل این دو اسید به هم بخورد و در رقابت این دو اسید بر سر آنزیمها امگا 6 پیروز شود فقط اسیدهای چرب امگا 6 متابولیز شده و عملاً بدن قادر نیست تا از اسیدهای چرب امگا 3 استفاده کند. اکبری با بیان اینکه امگا 6 در روغنهای ذرت، آفتابگردان، تخم مرغ، مارگاین، غلات و... موجود است، یادآور شد: امگا 6 برخلاف امگا 3 خاصیت التهابی داشته و انعقاد و لخته شدن خون را افزایش میدهد. مسئول شیلات بروجرد خاطرنشان کرد: اسیدهای چرب امگا 3 به سه دسته EPA و DHAو ALA دستهبندی میشوند. ماهیهای روغنی مانند ساردین، قزل آلا، ماکرل منبع غنی از DHA و EPA هستند و از جمله مواد غذایی غنی شده با امگا 3 میتوان از روغنها، تخم مرغ آب میوهها نام برد. وی افزود: کمبود اسیدهای چرب ضروری امگا 3 در بدن باعث ترمیم نشدن زخمها، ریزش مو و ضایعات پوستی، افزایش چسبندگی پلاکتها، تأخیر در رشد نوزاد، افزایش استعداد عفونت و اختلالات عصبی را در بردارد، همچنین در درمان فشارخون، بیماریهای تنفسی، پوکی استخوان، ام اس، افسردگی و اسکیزوفرنی، جلوگیری از بروز و پیشرفت سرطان، بیماریهای قلبی عروقی مؤثر بوده و مادران باردار و کودکان باید مصرف امگا 3 را در برنامه غذایی خود قرار دهند منبع : خبرگزاری ایسنا |