همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳
۰ نظر
۸۸ بازدید
یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت ماهی باعث کاهش میزان چربی و کلسترول بد خون میشود. | |
مهرداد مرادی افزود: گوشت ماهی دارای پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی 96 درصد بوده که به علت داشتن تغذیهای بالا، غذایی کامل محسوب میشود. | |
وی اضافه کرد: گوشت ماهی در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی نقش مهمی دارد زیرا درصد زیادی از چربیهای آن از نوع اشباع نشده بوده و میزان کلسترول آن خیلی پایین است. چربی امگا 3 موجود در گوشت ماهی باعث کاهش میزان چربی و کلسترول بد خون میشود. مرادی ادامه داد: گوشت ماهی و سایر آبزیان، سرشار از ویتامینهای مختلفی چون گروه E، A، B، D و K است. مواد معدنی موجود در آن نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سیلیسیم، منیزیم، فلوئور، ید و سایر میکروالمنتها بوده که همگی اثر مهمی در سلامت انسان دارند. این کارشناس آبزیان اظهار کرد: ماهی از منابع خوب جذب فلوئور محسوب میشود، این ماده معدنی در استحکام و پیشگیری از پوسیدگی دندانها نقش مؤثری به عهده دارد. همچنین گوشت ماهی دارای کلیه اسید آمینههای ضروری بدن مانند لیزین، لوسین، آرژنین، هیستیدین، والین و تریپتوفان است. ویت صریح کرد: مطالعات امروزی ثابت کرده است که مصرف گوشت ماهی اثرات معجزهآسایی در درمان بسیاری از امراض مثل کاهش فشار خون، روماتیسم، ذاتالریه، سردردهای میگرنی، بیماریهای کلیوی و آسم دارد منبع : باشگاه خبرنگاران |