همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یک کارشناس بخش آبزیان گفت: میزان امگا ۳ موجود در انواع دریایی و پرورشی ماهی چندان تفاوتی با هم ندارد. | |
غلامحسین اکبری، بیان کرد: خیلی از متخصصان، نام «غذای مغز» را به ماهی دادهاند. تحقیقات مختلف ثابت کردهاند حتی مصرف یک وعده ماهی در طول هفته هم میتواند باعث افزایش قدرت حافظه کوتاه مدت در به خاطر سپردن کارها شود. | |
وی اضافه کرد: به همین دلیل مصرف ماهی در دوران میانسالی و پیری، به خصوص به آنهایی که مدام کارهایشان را فراموش میکنند، توصیه میشود. ضمن اینکه مصرف مداوم ماهی و دریافت ریزمغذیهای فراوان موجود در گوشت آن به خصوص امگا ۳، تا حد چشمگیری از ابتلا به افسردگی و زوال عقل هم پیشگیری میکند. اکبری ادامه داد: میزان امگا ۳ موجود در گوشت ماهی به نوع ماهی بستگی دارد. مثلاً ماهیهایی مانند قزلآلا، سالمون، شاه ماهی، ساردین و خال خالی دارای اسیدهای چرب امگا ۳ زیادی هستند اما میزان امگا ۳ موجود در انواع دریایی و پرورشی آنها چندان تفاوتی با هم ندارد. این کارشناس بخش آبزیان تصریحکرد: این در حالی است که برخی ماهیها دارای امگا ۳ کمتری هستند و تولید آنها به شکل پرورشی باعث پایینتر آمدن این مقدار از امگا ۳ در بدنشان هم میشود. مثلاً ماهی تیلاپیای پرورشی که امروزه طرفداران زیادی هم پیدا کرده، هم پایه ذرت بوده و به همین دلیل حجم امگا ۳ موجود در گوشت این ماهی بسیار کم است |