استان مرکزی درصدد افزایش سرانه مصرف آبزیان

یک‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۷۳ بازدید

استان مرکزی درصدد افزایش سرانه مصرف آبزیان
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، سرانه مصرف آبزیان در اراک را 300 گرم بالاتر از میانگین کشور عنوان کرد.
حسن اکبری با بیان اینکه مصرف آبزیان نقش مهمی در سلامت مردم به خصوص کاهش انواع بیماری‌ها مثل بیماری‌های قلبی عروقی دارد، افزود: میانگین سرانه مصرف آبزیان در کشور 8.5 کیلوگرم بوده و این میزان در استان 7.8 کیلوگرم است.
وی گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در سال 1392 شهرهای اراک و ساوه به ترتیب با 8.8 و 8.7 کیلوگرم بالاترین میزان سرانه مصرف آبزیان و شهرهای خنداب و زرندیه با 608 کمترین میزان سرانه مصرف را به خود اختصاص می‌دهند.
اکبری از برنامه‌ریزی برای برگزاری 12 جشنواره طبخ آبزیان در شهرهای استان مرکزی در صورت تامین اعتبار در سال جاری خبر داد و گفت: با برگزاری این جشنواره‌ها و کلاس‌های آموزشی طبخ آبزیان انتظار داریم که سرانه مصرف آبزیان استان در سال جاری به 8 کیلوگرم افزایش یابد.
منبع: ایسنا

دیدگاه خود را بیان کنید