همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۳
۰ نظر
۷۶ بازدید
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی گفت: تولید 1800 تن از ماهیان گرمابی در استان برآورد شده است. |
محمد صمدزاده افزود: کپور، آمور، بیگ هِد و فیتوفاگ از جمله ماهیان گرمابی استان قلمداد می شوند. وی تصریح کرد: تولید 3000 تن گوشت ماهی قزل آلا به عنوان یک ماهی سردآبی بخش عمده ای از تولیدات ماهی در استان را شامل می شود |
صمدزاده ادامه داد: تولید 4800 تن ماهی در استان دور از انتظار نخواهد بود.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی با معرفی شهرستان توانمند استان در تولید گوشت ماهی یادآور شد: مراغه، میانه، مرند، سراب، جلفا و هریس را باید به عنوان شهرستان های برتر استان در تولید ماهی بشناسیم. وی اظهار داشت: با امکانپذیر شدن این مقدار تولید 12 درصد افزایش تولید با مدیریت جهادی تحقّق می یابد. صمدزاده پرورش ماهی را در افزایش بهره وری منابع آبی تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: افزایش بهره وری منابع آبی و تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامتی زا از مزایای پرورش ماهی است. |