46 تن گوشت ماهی خاویاری در استان مرکزی تولید شد

سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۸۵ بازدید

46 تن گوشت ماهی خاویاری در استان مرکزی تولید شد
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از تولید 46 تن گوشت ماهی خاویاری طی سال جاری در استان خبر داد
حسن اکبری در اراک اظهار داشت: با توجه به کاهش ذخایر ماهیان خاویاری در دریای خزر توسعه پرورش این گونه از آبزیان در استان‌های ساحلی و غیر ساحلی در دستور کار سازمان شیلات ایران قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه صید قاچاق و ورود آلاینده‌ها به دریای خزر از مهم‌ترین مواردی است که باعث از بین رفتن ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر شده است، افزود: در سال‌های گذشته تا 93 درصد از ذخایر ماهیان خاویاری جهان در دریای خزر وجود داشت، اما امروزه این ذخایر با توجه به دلایلی که گفته شد تقریبا به صفر رسیده است، بر همین اساس به دلیل احیاء برند خاویار که در سالیان گذشته متعلق به ایران بود تصمیم گرفته شده است تا توسعه مزارع پرورش ماهیان خاویاری در دستور کار سازمان شیلات ایران قرار گیرد
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اقداماتی که در استان مرکزی در زمینه توسعه پرورش این آبزی صورت گرفته است، بیان داشت: در این استان دو مزرعه پرورش و عرضه ماهی خاویاری به ظرفیت 20 تن تولید وجود دارد که در سال جاری در این دو مزرعه 46 تن گوشت ماهی خاویاری تولید شده است.

اکبری با اشاره به ارزش 23 میلیارد ریالی این میزان تولید انجام شده، اظهار داشت: این میزان تولید نسبت به سال گذشته حدود 2.5 برابر رشد داشته که پیش‌بینی می‌شود با توجه به احداث سومین مزرعه پرورش ماهی خاویاری در شهرستان تفرش میزان تولید در سال آینده به حدود 70 تن افزایش یابد.
منبع: فارس

دیدگاه خود را بیان کنید