توليد ماهي سالم در استان اصفهان

چهار‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۷۷ بازدید

توليد ماهي سالم در استان اصفهان
در نخستین مرحله واحد تولید وپرورش ماهی سالم در استان اصفهان امسال 20 تن ماهی قزل آلای سالم تولید کرد.
عباسی مدیر شیلات وامورآبزیان سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: این واحدتولیدی در بند خاکی روستای نرمه از توابع بخش وردشت سمیرم است که در نخستین مرحله از تولید به صید بیش از 20 تن ماهی سالم دست یافته است.
قاسمی تولیدکننده ماهی قزل آلای سالم گفت: بهره گیری از منابع آبی طبیعی و استفاده نکردن از آنتی بیوتیکها وخوراک شیمیایی برای ماهیها سبب شده تا این واحد یگانه تولیدکننده ماهی قزل آلای سالم دراستان اصفهان شود.
وی طعم لذیذ وبدون بو ، عاری از هرگونه موادشیمیایی را ازمزایای ماهی سالم برشمرد وافزود: به منظور حمایت از تولید داخلی ماهیهای پرورش داده شده در این واحد از تولید کنندگان داخلی تامین می شود.
قاسمی گفت:رتبه ماهی سلامت 350 تا 400گرم است که درصورت بالارفتن وزن سبب کم شدن آنالیزهای مفید ماهی می شود.
این شهرستان دارای 400دهنه چشمه اصلی، 350 استخر ذخیره آب و36واحد تولیدو پرورش ماهی سردآبی است.
سالانه 2هزارو500تن ماهی سردآبی در شهرستان سمیرم تولید می شود.
منبع: واحد مرکزی خبر

دیدگاه خود را بیان کنید