هشت درصد ازگوشت ماهیان خاویاری کشوردر استان مرکزی تولید می شود

یک‌شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۸۵ بازدید

هشت درصد ازگوشت ماهیان خاویاری کشوردر استان مرکزی تولید می شود
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: هشت درصد از مجموع گوشت ماهیان خاویاری کشور در این استان تولید می شود
حسن اکبری افزود: تولید ماهیان خاویاری به واسطه توجیه اقتصادی بالقوه یکی از گامهای اساسی در تحقق اقتصاد مقاومتی است .
وی اضافه کرد: پارسال ارزش تولید ماهیان خاویاری استان مرکزی به مرز 23 میلیارد ریال رسید که با توجه به ظرفیت های تولید، افزایش سرمایه گذاری در این بخش به حمایت مسوولان نیازمند است .

دیدگاه خود را بیان کنید