همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۹ تیر ۱۳۹۴
۰ نظر
۸۸ بازدید
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: به منظور آشنایی با اصول پرورش ماهی، کارگاههای آموزشی پرورش ماهی سردآبی در قزوین برگزار میشود. | |
سیمین شکری صبح امروز در نشست تخصصی با آبزیپروران استان اظهار داشت: به منظور آشنایی با اصول پرورش ماهی، کارگاههای آموزشی پرورش ماهی سردآبی در قزوین برگزار میشود. وی بیان کرد: استان قزوین از ظرفیت خوبی در زمینه پرورش ماهی برخوردار است که این ظرفیت باید در راستای اشتغالزایی، کارآفرینی و رونق اقتصادی در استان بکارگیری شود و مورد توجه مسئولان مربوط قرار بگیرد. |
|
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه ارتقاء دانش و مهارت آبزیپروران از اهمیت ویژهای برخوردار است، تصریح کرد: به منظور تولید ماهیان سالم و مرغوب باید در زمینه ارتقاء دانش و مهارت آبزیپروران اقدامات لازم انجام شود.
شکری با بیان این مطلب که بر استفاده از غذاهای دریایی توصیه ویژهای شده است خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پزشکان بر استفاده از غذاهایی دریایی تاکید ویژهای دارند این امر باید به صورت فرهنگ در جامعه نهادینه شده و میزان مصرف ماهی در بین شهروندان افزایش یابد. وی عنوان کرد: از جمله مباحث و موضوعات آموزشی در کارگاههای آموزشی پرورش ماهیان سردآبی میتوان به نحوه تقسیمبندی ماهیان از نظر پرورشی، شرایط مناسب پرورش ماهیان سردآبی، استانداردهای استخرهای پررورش ماهی و منابع آبی مناسب برای آبزیپروری اشاره کرد. مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: با توجه به بحران کمآبی در استان در زمینه تامین آب برای پرورش ماهی با محدودیت مواجه هستیم که باید اقدامات لازم در زمینه بهینهسازی مصرف آب انجام شود. |