همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴
۰ نظر
۸۵ بازدید
معاون فرماندار پارسیان از پایان نمونهگیری آبزیان تلف شده در پارسیان خبر داد و گفت: تا چند روز آینده نتیجه نمونهگیریها با گزارش سه اداره دامپزشکی، محیط زیست و شیلات اعلام میشود. | |
عبدالله جاسمی اظهار داشت: پس از اطلاع از تلف شدن ساردینها در پارسیان علتیابی این موضوع در دستور کار قرار گرفت و امروز جلسهای متشکل از نمایندگان شیلات، دامپزشکی و محیط زیست به منظور ارائه گزارش فعالیتهای انجام شده این ادارات تشکیل شد. وی ضمن اعلام پایان دو روزه تلف شدن ساردینها در پارسیان گفت: از دو روز پیش تاکنون هیچ نمونهای از تلف شدن دیگر ساردینها گزارش نشده است. |
|
معاون فرماندار پارسیان با اعلام وضعیت عادی دریای پارسیان اضافه کرد: این اطمینان را به مردم و علاقمندان به تغذیه از آبزیان میدهیم که هیچ مشکلی برای استفاده از آبزیان دریای پارسیان وجود ندارد و صیادان میتوانند فعالیت عادی خود را از سر بگیرند.
جاسمی در ادامه یادآور شد: هر کدام از ادارات شیلات، محیط زیست و دامپزشکی نمونهگیریهایی از آبزیان تلف شده و آب دریا انجام دادهاند و دامپزشکی نمونهگیری خود را به سه استان فارس، تهران و هرمزگان ارسال کرده است که میتوان پس از اعلام نتیجه این ادارات علت اصلی این ضایعه زیست محیطی را با قطعیت اعلام کرد. وی با هشدار به روستاهایی که در مجاورت ساحل زندگی میکنند تأکید کرد: روستاهای ساحلی پارسیان در دفع زبالهها و پسماندهای منازل و قایقهای صیادی دقت کنند تا خدای ناکرده ساحل زیبای پارسیان که متشکل از سواحل صخرهای، ماسهای و مرجانی است دچار آسیبهای زیست محیطی نشود. |