سرمایه گذاری بر روی صنعت پرورش ماهی گامی موثر در جهت توسعه اقتصادی استان

دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۱۲۰ بازدید

سرمایه گذاری بر روی صنعت پرورش ماهی گامی موثر در جهت توسعه اقتصادی استان
ایجاد اشتغال پایدار و رهایی از اقتصاد تک بعدی دو رویکرد توسعه صنعت پرورش ماهیان زینتی در زنجان است وسرمایه گذاری بر روی صنعت پرورش ماهی گامی موثر در جهت توسعه اقتصادی و فرار از اقتصاد تک محصولی است.
مدیر شیلات و آبزیان استان با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار و رهایی از اقتصاد تک بعدی دو رویکرد توسعه صنعت پرورش ماهیان زینتی در زنجان است گفت:از ابتدای امسال تاکنون 122 هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در این استان تولید و به استان های تهران و البرز ارسال شد.
وی افزود:درحال حاضر 16 نفر علاقه مند به پرورش انواع ماهیان زینتی در سطح استان فعال هستند، که اقدام به تولید 30 گونه از این ماهیان کرده اند.
بورانی افزود:ایجاد اشتغال پایدار و رهایی از اقتصاد تک بعدی دو رویکرد توسعه صنعت پرورش ماهیان زینتی در زنجان است وسرمایه گذاری بر روی صنعت پرورش ماهی گامی موثر در جهت توسعه اقتصادی و فرار از اقتصاد تک محصولی است.

وی ادامه داد: توجه به کوچکترین ظرفیت‌ها ؛داشته ها و سرمایه های خود می‌تواند به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند، لذا مقوله پرورش ماهی به عنوان یک صنعت درآمدزا می تواند نقش موثری را ایفا کند.

مدیر شیلات و آبزیان استان با اشاره به اینکه در حال حاضر این صنعت توانسته نقش بسزایی در توسعه اقتصادی برخی شهرستانهای استان داشته باشد گفت: باید با استفاده بیشتر از این ظرفیت، نسبت به ارتقاء توان تولید و ثروت آفرینی اقدام کرد.

بورانی افزود:اشتغال زایی و ایجاد درآمد پایدار از جمله مزیت های پرورش ماهی است و برای توسعه و ترویج این صنعت نیازمند سرمایه گذاریهای بیشتری هستیم.

وی تصریح کرد :با عنایت بر اینکه هنوز صنعت پرورش ماهی زینتی در این استان توسعه چندانی پیدا نکرده است، و طی سالیان اخیر ماهیان زینتی دربین عموم مردم مورد توجه قرار گرفته اند و این امر منجربه افزایش تعداد مراکز عرضه این آبزیان درسطح استان خواهد شد.

این مسئول ادامه داد :باتوجه به شرایط اقتصادی موجود وافزایش ارزش دلار و نیزکاهش میزان واردات ماهیان زینتی به کشور، توجه کافی به توسعه وترویج این فعالیت می تواند زمینه مناسبی راجهت اشتغال جوانان و عرضه این ماهیان در بازارهای خارجی فراهم نماید.

بورانی گفت :به منظور توسعه و رونق بیشتر صنایع آکواریومی و تولید آبزیان زینتی نیازمند همکاری بخش خصوصی هستیم و اعتقاد داریم با کمک سرمایه گذاران می توانیم تحولی را در این صنعت ایجاد نماییم.

وی افزود:با توجه به اینکه مهندسي شيلات استان دارای دانش فني بومي به منظور توليد انواع ماهيان زينتي و تجهيزات است مي‌توان از طريق فروش دانش فني نيز ارز قابل توجهي را برای این استان ایجاد کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید