همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل شیلات گلستان با اشاره به افزایش 50 درصدی برداشت میگو در گمیشان، گفت: چهار مرکز عملآوری میگو در استان فعال است. | |
به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان، سیدجواد قدس علوی اظهار کرد: در حال حاضر چهار مرکز عملآوری میگو در شهرستانهای بندر ترکمن، بندرگز و کردکوی فعال هستند که ظرفیت کل این مراکز یکهزار و 250 تن است. وی تصریح کرد: برداشت میگو از مجتمع پرورش میگو گمیشان، با افزایش 50 درصد تولید نسبت به سال گذشته به پایان رسید. |
|
قدس علوی گفت: برداشت میگو از مجتمع پرورش میگو گمیشان که از 18 شهریورماه به مدت 63 روز آغاز شدهبود، با برداشتی بالغبر 712 تن به کار خود پایان داد.
مدیرکل شیلات گلستان با اشاره به میزان 481 تن میگو تولیدشده در سال گذشته تصریح کرد: راندمان تولید در سال جاری نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش پیدا کرده که میانگین این افزایش در واحد سطح 2 تن و 700 بوده که در مقایسه با دو تن تولید سال گذشته رشد قابلتوجهی داشتهاست. وی با ابراز رضایت از این افزایش راندمان اظهار کرد: این افزایش در نتیجه مدیریت در بهرهبرداری و همچنین کیفیت آبی است که مستقیماً از دریا به مجتمع رساندهایم، این آب با دارا بودن کیفیت بسیار خوب از لحاظ شوری، وجود کلسیم و همچنین وجود غذای زندهای که در آب دریای خزر وجود دارد، باعث افزایش راندمان تولید و بالا بردن کیفیت میگوی تولیدشده در مجتمع پرورش میگو گمیشان شدهاست. قدس علوی درخصوص میزان صادرات انجامگرفته میگو گلستان بیان داشت: تاکنون هفت محموله، بالغبر 165 تن از میگو تولیدشده به کشورهای حاشیه خلیجفارس و آسیای شرقی صادر شدهاست. وی با تأکید بر منحصربهفرد بودن میگوی تولید گلستان در بازارهای جهانی گفت: میزان ضریب تبدیلی غذایی که امسال داشتیم یک بودهاست که این میزان نسبت به سال گذشته 20 درصد شرایط بهتری برای ما رقم زدهاست و در این زمینه از میانگین کشوری 40 درصد جلوتر هستیم. قدس علوی با اشاره به تأثیرگذاری ضریب تبدیلی غذا بر پایین آوردن هزینههای تولید یادآور شد: ضریب تبدیلی غذایی یک، به این معناست که در ازای یک کیلوگرم غذا یکه به میگو دادهمیشود، یک کیلوگرم هم گوشت دریافت میشود و با این شرایط هزینه تولید خصوصاً هزینه غذای دستی کاهش پیدا میکند و این شرایط انگیزه خوبی برای سرمایهگذاران به وجود میآورد. مدیرکل شیلات گلستان با بیان اینکه چهار مرکز عملآوری میگو در استان فعال هستند، گفت: در حاضر چهار مرکز عملآوری میگو در شهرستانهای بندر ترکمن، بندرگز و کردکوی فعال هستند که ظرفیت کل این مراکز یک هزار و 250 تن است. قدسعلوی افزود: برای سال آینده با توجه به پیشبینی یکهزار و 500 تن تولید میگو در استان این مراکز باید ظرفیت خود را افزایش دهند و بر آنیم مراکز دیگری را هم در این پروسه وارد نماییم. گفتنی است مجتمع پرورش میگو گمیشان، تنها مجتمع تولید میگو در شمال کشور است که تولید انبوه میگو گونه وانامی را انجام میدهد |