همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۴
۰ نظر
۹۷ بازدید
مدیرعامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان گفت: افزایش حجم واردات بیرویه و بیکیفیت ماهیان تیلاپیا منجر به کاهش قیمت قزلآلا در هفتههای اخیر شده است | |
ارسلان قاسمی مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان در خصوص کاهش قیمت قزلآلا اظهار داشت: افزایش حجم واردات بیرویه و بیکیفیت ماهیان تیلاپیا از مهمترین دلایل کاهش قیمت قزلآلا در هفته اخیر است. | |
وی افزود: کاهش قیمت قزلآلا تأثیر مستقیمی بر تولید دارد زیرا این امر علاوه بر عدم رقابت تولیدکنندگان در بازار موجب به خطر افتادن اقتصاد مولد و پایدار خواهد شد.
قاسمی در ادامه گفت: بنده معتقدم مسئولان امر باید محصولات شیلاتی را همانند سایر محصولات کشاورزی با اعمال تعرفه وارداتی حمایت کنند.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش آبزیان یادآور شد: در واقع بیشترین حجم ماهیان تیلاپیا از کشور چین با تعرفه چهار درصدی وارد شده این در حالی است که میگوی ایرانی با تعرفه 18 درصدی به چین صادر میشود و از همین رو لازم است که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تعرفه واردات این ماهیان که ارزش غذایی چندانی ندارد را افزایش دهند یا به عبارتی تعرفه صادرات میگو را کاهش دهند.
گفتنی است که وزارت جهاد کشاورزی نمیتواند تنظیم بازار را به درستی انجام دهد و به همین خاطر بایستی این امر در اختیار وزارت بازرگانی قرار گیرد.
منبع : باشگاه خبرنگاران
|