رهاسازی ماهیهای خاویاری در اصفهان

جمعه ۲ بهمن ۱۳۹۴  ۰ نظر   ۱۰۷ بازدید
رهاسازی ماهیهای خاویاری در اصفهان
امسال هزار قطعه انواع ماهی خاویاری در استان اصفهان رهاسازی شد
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: این تعداد ماهی خاویاری در سه مزرعه شهرستان های فلاورجان، آران وبیدگل ، کاشان و خوروبیابانک رهاسازی شده و از لحاظ وزنی به رشد 30 درصدی رسیده است

محمدرضا عباسی راد با اشاره به اینکه ماهیان خاویاری بعد از گذشت 10سال به باردهی می رسند افزود: با بهره گیری از آب و هوا و منابع آبی مناسب زمینه پرورش گونه هایی از این نوع ماهیان مانند فیل ماهی، سیبری، اوزون برون ، استرلیاد وچال باش فراهم شده است.
وی میانگین وزن ماهیان تولیدی را 10 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: ارزش ماهیان خاویاری علاوه بر گوشت، تخم آنهاست که به مروارید سیاه مشهور است.
خاویار که از گران ترین غذاهای جهان به شمار می رود، ماده غذایی پرانرژی و مغذی حاوی پروتیین، املاح معدنی، چربی و ویتامین‌ها است

منبع : واحد مرکزی خبر

دیدگاه خود را بیان کنید