تولید بیش از 14 هزار تن انواع آبزی در استان کرمانشاه

دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۳۹ بازدید
تولید بیش از 14 هزار تن انواع آبزی در استان کرمانشاه
بیش از 14 هزار تن انواع آبزی در استان کرمانشاه تولید می شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه رتبه ی اول را در تولید ماهیان گرمابی و رتبه ی چهارم رادر تولید ماهیان سردآبی در بین استانهای غیر ساحلی دارد.

شهبازی افزود: باید با فرهنگ سازی میزن مصرف ماهی را افزایش داد جرا که مصرف آبزیان تاثیر زیادی بر سلامتی افراد دارد

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید