همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵
۰ نظر
۸۸ بازدید
مدیرعامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان گفت:بابرنامه ریزی منسجم در خصوص فناوری های روز در زمینه شیلات می توانیم به سرعت میزان تولید و صادرات خود را افزایش دهیم | |
ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان با اشاره به مصادیق اقتصاد مقاومتی در بخش شیلات اظهار داشت: برای تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی، تولید داخل باید با نگاه به بازارهای بیرون باشد و براین اساس می توان گفت که طی سال های گذشته تا حدودی این اتفاق در شیلات اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه میگو تنها با هدف صادرات در کشور تولید شده اشاره کرد و گفت: براساس آمار موجود، میگو یکی از کالاهایی بوده که با هدف صادرات در کشور تولید شده و به همین خاطر تولید این محصول را باید در کشور فعال کنیم تا به بازارهای مهم صادراتی وصل شویم.
|
|
قاسمی با اشاره به اینکه طی سال های تحریم امکان ورود مستقیم به بازارهای هدف را نداشته ایم، بیان کرد: قبل از تحریم های ظالمانه علیه کشور، صادرات آبزیان به بازارهای سنتی آمریکایی و اروپایی صورت می گرفت که متاسفانه در زمان تحریم تنها به واسطه امارات به این کشوها محصول صادر می کردیم اما امیدواریم با شرایط به وجود آمده و حذف واسطه ها امکان صادرات مستقیم به بازارهای سنتی وجود داشته باشد.
وی در ادامه یاد آور شد: صادرات مستقیم آبزیان در بازارهای نهایی می تواند تاثیر بسزایی در گسترش صادرات و افزایش سود تولید و قدرت چانه زنی در بازارهای نهایی را داشته باشد.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر و صادرات آبزیان با اشاره به تحقق شعار امسال بیان کرد: ظرفیت های خالی فراوانی در بخش شیلات وجود دارد که باید با برنامه ریزی در سال جاری از حداکثر ظرفیت های موجود استفاده کنیم.
قاسمی با اشاره به استفاده از فناوری های روز در کشور گفت: اگر برنامه ریزی منسجمی در خصوص فناوری های روز در زمینه شیلات داشته باشیم می توانیم به سرعت میزان تولید و صادرات خود را که افزایش اشتغال و بهره وری را در بر دارد، افزایش دهیم منبع : باشگاه خبرنگاران |