همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرعامل تعاونی صیادی مرکزی شهرستان جاسک گفت: با ورود کشتیهای خارجی و همچنین صید بیرویه، صید و صیادی در شهرستان جاسک در حال نابودی است | |
اسحق دریاگرد گفت: با ورود کشتیهای خارجی و صید بیرویه در آبهای شهرستان جاسک، در آینده نزدیک شاهد انقراض و نابودی ماهی در آبهای شهرستان جاسک خواهیم بود.
دریاگرد افزود: تعاونی جاسک مرکزی دارای 600 خانوارعضو، 300 فروند قایق صیادی و 15 لنج تحت پوشش است. وی ادامه داد: صیادان انتظار داشتند که دریا جایگزین نفت شود که در سالهایی که قیمت نفت افت میکند صید و صیادی جایگزین آن شود و باعث تامین امرار معاش مردم شود. |
|
وی تصریح کرد: بنده 20 سال پیش پیشنهادی به فرماندار وقت دادم که با روش صید پرساین و ورود کشتیهای صیادی خارجی به آبهای جاسک در10 سال آینده صیدی نخواهیم داشت و شاهد انقراض ماهی در جاسک هستیم، به گونهای که باید عکس ماهی را در سردر خانههایمان نصب کنیم و افسوس بخوریم و اکنون داریم به این نتیجه میرسیم که ماهی در جاسک در حال انقراض است.
مدیرعامل تعاونی جاسک مرکزی شهرستان جاسک با اشاره به صید ماهی در سالهای گذشته گفت: در دهه 60 هر قایق صیادی ما روزانه چند تن صید داشته ولی امروز هر قایق با 2 کیلو صید از صیادی برمیگردد که حتی هزینه بنزین خود را درنمیآورند.
وی تاکید کرد: کشتیهای خارجی آمدهاند و با دولت ایران قرارداد دارند، ولی دولت هم باید به فکر ملت باشد چون اکثر مردم شهرستان جاسک نسل به نسل صیاد بوده و هستند و از طریق صیادی امرار معاش میکنند. هر صیاد حداقل 10 خانوار دارد که باید هزینه خانوار خویش را تامین کند.
دریاگرد ادامه داد: ما به شیلات پیشنهاد احداث اسکله صیادی دادهایم و قرار شد که پارکینگ صیادی داشته باشیم، شیلات این کار را انجام داده است ولی متاسفانه بیشتر سواحل دریا توسط اداره بندر محصور و دیوارکشی شده است.
وی در پایان گفت: صیادی و دریای جاسک متعلق به شیلات است نه اداره بندر. شیلات چند مدتی بود که مجوز صید پرساین را صادر کرده بود که با توجه به صید بیرویه این مجوز را لغو کرد. به گزارش ایسنا، در شهرستان جاسک بیش از 5 هزار صیاد توسط 600 دستگاه قایق موتوری و 200 فروند لنج صیادی روزی خود را از دریا تامین میکنند منبع : ایسنا |