همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: پس از انجام اقدامات کارشناسی شده مجوز پرورش ماهی قزل آلا در اراضی دارای آب و خاک شور شهرستان طارم صادر میشود | |
صیاد بورانی با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزه پرورش انواع آبزیان اظهار داشت: بر اساس آخرین گزارشات که مربوط به سال 94 است حدود 590 مزرعه آبزی پروری در استان زنجان فعالیت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: عمده ماهیان سردآبی که در مزارع استان زنجان تولید میشود شامل قزل آلا و ماهی آزاد دریای خزر و ماهیان گرم آبی شامل کپور معمولی، کپور سرگنده، کپور نقره ای و علفخوار است. |
|
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان با بیان اینکه ضروری است تا به هنگام پرورش انواع آبزیان و ماهیها در استخرهای پرورش ماهی نسبت به توجه به پارامترهای زیست محیطی از سوی آبزیپروران اقدام کنیم، ابراز کرد: به منظور تولید بهداشتی و باکیفیت انواع ماهی، مزارع آبزیپروری به سیستمهای تصفیه مکانیکی و بیولوژیکی مجهز میشوند. وی ضمن تاکید بر لزوم افزایش تنوع تجهیزات آبزیپروری در مزارع تصریح کرد: امور شیلات و آبزیان استان زنجان در نظر دارد تا در سال 95 میزان استفاده از آب تازه به ازای هر تن ماهی قزل آلا به نیم لیتر در ثانیه کاهش دهد چرا که معتقدیم این اقدام سبب صرفهجویی در مصرف آب و افزایش میزان تولید در واحد سطح میشود. ی گفت: به منظور استفاده بهینه از خاکها و منابع آبی شور مزارع آبزیپروری در مناطق غیرقابل کشت برای محصولات کشاورزی از جمله منطقه حلب در شهرستان ایجرود مستقر شدهاند به طوری که در حال حاضر 30 گروه برای پرورش ماهی قزلآلا معرفی شدند منبع : باشگاه خبرنگاران |