همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
استاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: مهمترین مسیر آلودگی انسان به جیوه از طریق آبزیان است و بررسی ها نشان می دهد آبزیان آب هایی که در اطراف آنها صنایع پتروشیمی و الکترونیک فعال قرار دارند، آلوده به عنصر جیوه هستند. |
|
عباس اسماعیلی روز سه شنبه در همایش عناصر کمیاب در دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه ورود جیوه به بدن از راه های مختلف صورت می گیرد، افزود: یکی از مهترین و اصلی ترین راه ها مصرف آبزیان آلوده به جیوه است و ماهی که سالم ترین غذا است، می تواند با این آلودگی به خطرناک ترین مواد غذایی تبدیل شود. |
|
اسماعیلی با بیان این که ماهی قابلیت جذب متیل بالایی دارد، ادامه داد: بنابراین اگر بخواهیم از خطر جیوه در کشور رهایی یابیم باید به اکوسیتسم های آبی سالم معطوف شویم؛ بر اساس اعلام فائو میانگین مصرف جهانی ماهی 15 کیلوگرم است اما در کشور ما این رقم در شرایط و مکان های مختلف متفاوت است، مثلا ممکن است خانواده ای فقط یکبار در سال مصرف ماهی داشته باشد اما در مقابل یک خانواده صیاد هر هفته ماهی مصرف کند. منبع : ایرنا |