همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه پرورش ماهی در استان برای ۵۲۱ نفر اشتغال ایجاد کرده است، گفت: پیش بینی میشود امسال یک هزار و ۵ تن ماهی که شامل ۶۵۵ تن ماهی گرمآبی و ۳۵۰ تن ماهی سردآبی در خراسان جنوبی تولید شود | |
هاشم ولیپور مطلق اظهار داشت: در سال گذشته 995 تن ماهی در خراسان جنوبی تولید و پیش بینی میشود امسال یک هزار و 5 تن ماهی تولید شود.
وی با بیان اینکه پیش بینی تولید ماهی امسال برای گرمآبی 655 تن و سردآبی 350 تن است، افزود: پرورش آبزیان در خراسان جنوبی برای 521 نفر اشتغال ایجاد کرده است. |
|
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ماهیهای خراسان جنوبی از نوع سردآبی، قزل آلا، و ماهیهای گرم آبی شامل کپور، معمولی، آموز، فیتوفاگ و انواع ماهی زینتی است. ولی پور مطلق افزود: تاکنون اعطای تسهیلات با بهره بانکی پایین، احداث استخر دو منظوره کشاورزی، توزیع یارانه بچه ماهی و توزیع خوراک آبزیان در راستای برنامههای ترویج فرهنگ تولید آبزیان در خراسان جنوبی انجام شد. وی با اشاره به اینکه در خراسان جنوبی در سال 94 بیش از 500 استخر دو منظوره بود، اظهار داشت: برای امسال پیش بینی ما 619 استخر واحد گرمآبی و 77 واحد ماهیان سرد آبی است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: گسترش سیستم پرورش متراکم و فوق تراکم، انجام مطالعات برای پتانسیل سنجش توسعه فرهنگ تولید و مصرف آبزیان از مهم ترین برنامههای جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در حوزه آبزیان و شیلات بود. ولیپور مطلق افزود: تاکنون دورههای آموزش طبخ آبزیان ویژه بانوان در خراسان جنوبی برگزار شد. منبع : افکار نیوز |