همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۱۰ بازدید
رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه سال گذشته 1.5 تن خاویار پرورشی در کشور تولید شد، گفت: برای تولید 100 تن خاویار پرورشی تا پایان برنامه ششم توسعه توسعه هدفگذاری کردهایم | |
حسن صالحی گفت: با توجه به ممنوعیت صید ماهیان خاویاری در دریای خزر هرگونه خاویار و گوشت ماهی خاویاری که در بازار داخلی عرضه و یا صادر میشود، از منبع پرورشی است. |
|
رئیس سازمان با بیان اینکه ماهیان خاویاری توسط بخش خصوصی صادر میشود، افزود: فقط تاییدیه پرورشی بودن خاویار و گوشت ماهی خاویاری بر عهده سازمان شیلات است. وی میزان تولید گوشت ماهی خاویاری پرورشی در سال 94 را حدود 800 تن و میزان تولید خاویار پرورشی را 1.5 تن عنوان کرد و گفت: تولید ماهیان خاویاری پرورشی در سال گذشته نسبت به سال 93 بیش از 20 درصد رشد داشته است.
صالحی گفت: با رشد 25 درصدی صادرات خاویار پرورشی در سال 94 نسبت به سال 93، سال گذشته بیش از یک تن خاویار پرورشی صادر شد.
وی قیمت هر کیلوگرم خاویار پرورشی صادراتی را 6 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این محصول در سال گذشته برای کشور معادل 6 میلیارد تومان ارز آوری داشت.
رئیس سازمان شیلات قیمت صادراتی گوشت ماهی خاویار پرورشی را تقریبا 45 هزار تومان عنوان کرد و گفت: مقصد صادراتی این محصول کشورهای اروپایی است که امیدواریم با لغو تحریمها صادرات آن رونق بیشتری بگیرد.
وی افزود: هدف گذاری سازمان شیلات تولید هزار تن گوشت پرورشی ماهی خاویاری و 3 تن خاویار پرورشی است.
رئیس سازمان شیلات از هدفگذاری این سازمان برای تولید 10 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری پرورشی در پایان برنامه ششم توسعه خبر داد و تصریح کرد: همچنین در نظر داریم تا در پایان این برنامه (در سال ۱۴۰۰) به تولید 100 تن خاویار پرورشی دست یابیم.
صالحی افزود: سال گذشته بزرگترین مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری در کشور آغاز به کار کرد و امیدواریم امسال هم با اقداماتی که در حال انجام است یک مرکز دیگر در مازندران افتتاح شود.
وی گفت: کار ساخت و ساز مرکز مازندران آغاز شده و بچه ماهی مورد نیاز آن در جایی نگهداری میشود.
رئیس سازمان شیلات بیان داشت: توافقنامهای بین سازمان شیلات، بنیاد مستضعفان و سه استانداری گیلان، مازندران و گلستان در فروردین ماه امسال به امضا رسیده و براساس آن مقرر شده تا برای حفظ خاویار و توسعه پرورش ماهیان خاویاری در مرحله اول از 100 سرمایهگذار پرورش ماهی خاویاری در این 3 استان حمایت شود.
منبع: فارس
|