رابطه مستقیم بهبود تولید واحدهای دامی با کیفیت خوراک

دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۳ بازدید
رابطه مستقیم بهبود تولید واحدهای دامی با کیفیت خوراک

رئیس اتاق کرمانشاه گفت: هر میزان از وضعیت تولید خوراک دام صنعتی بهبود یابد، ضریب تولید در مرغ‌داری‌ها و دامداری‌ها نیز بهبود می‌یابد

کیوان کاشفی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سفر رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور به استان کرمانشاه ضمن حضور در نشست استانی انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران، از تعدادی از کارخانجات خوراک دام و طیور بازدید و مشکلات واحدهای صنعتی این حوزه در استان کرمانشاه با حضور معاون استاندار و مدیران استانی بررسی خواهد شد

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه با اشاره به سفر این مقام مسؤول به کرمانشاه، بیان داشت: هر میزان از وضعیت تولید خوراک دام صنعتی بهبود یابد، ضریب تولید در مرغ‌داری‌ها و دامداری‌ها نیز بهبود می‌یابد و رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران علاوه بر بازدید از چند شرکت تولیدی، از پروژه‌های در دست ساخت آن‌ها نیز بازدید می‌کند.

وی با تأکید بر اهمیت زنجیره تولید و چرخه تولید استاندارد، تصریح کرد: تولیدکنندگان پروتئین حیوانی در کشور، نباید در زمینه تولید تأمین خوراک دام دغدغه داشته باشند.

کاشفی با مناسب خواندن تولید کمی شیر و مرغ در کشور، بر لزوم ارتقای کیفیت تولید تأکید کرد و تحقق این امر را مستلزم توجه به زنجیره تولید که مهم‌ترین حلقه آن‌ها را خوراک دام دانست و افزود: توجه به زنجیره تولید در کاهش هزینه‌های مرغ‌داران و دامداران بسیار مؤثر است و ضمن افزایش کیفیت محصولات پروتئینی، در روند صادرات آن‌ها نیز نقش فراوانی دارد

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی ایران بر اهمیت خوراک دام صنعتی از لحاظ بهداشت و ایجاد توازن در تغذیه دام تاکید کرد و افزود: کارخانه‌های تولید‌کننده خوراک دام صنعتی در این زمینه نقش موثری دارند و به تولید محصول و افزایش ضریب امنیت غذایی کمک می‌کنند.

وی با بیان اینکه 70 درصد هزینه‌های تولید شیر و گوشت و تخم مرغ به خوراک دام مربوط می‌شود، گفت: هر میزان از وضعیت تولید خوراک دام صنعتی بهبود یابد، ضریب تولید در واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان نیز بهبود می‌یابد.

کاشفی ادامه داد: سالانه 2 میلیون تن گوشت مرغ و حدود یک میلیون تن تخم‌مرغ در کشور تولید می‌شود که مجموع تولیدات مرغ و تخم‌مرغ کشور به 9 میلیون تن خوراک نیاز دارد، حال اگر بتوانیم ضریب تبدیل غذایی طیور را تا یک‌دهم نیز بهبود بدهیم، سالانه حدود 900 هزار تن در منابع و نهاده‌ها صرفه‌جویی می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه تصریح کرد: این استان از استان‌هایی است که از نظر تعداد واحدهای صنعتی تولید خوراک دام جایگاه خوبی در کشور دارد، اما به‌دلایل مشکلات متعدد با زیر 20 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند.

وی تاکید کرد: در بحث تأمین مالی کارخانجات خوراک دام استان باید کار جدید و جدی کنیم و به همین منظور در نظر است در نشست آتی انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران در استان کرمانشاه که با حضور همه مقامات استان و مدیران کارخانجات خوراک دام، اساتید دانشگاه‌ها، رؤسای تشکل‌های مرغ‌داری و دامداری و آبزی‌پروری برگزار می‌شود، تصمیماتی گرفته شود

منبع : فارس

دیدگاه خود را بیان کنید