همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۰۴ بازدید
معاون آسیا اقیانوسیه وزیر خارجه ایران، موضوعات اختلافی در مذاکرات مرتبط با رژیم حقوقی دریای خزر را هفت مورد اعلام کرد |
ابراهیم رحیم پور با تبیین نتایج مذاکرات نمایندگان ویژه پنج کشور ساحلی دریای خزر در آستانه پایتخت قزاقستان گفت: این جلسه چهل و ششمین نشست نمایندگان ویژه همسایگان خزر در 20 سال گذشته است که از دوشنبه اغاز شد و روز سه شنبه هم ادامه یافت |
وی افزود: دو متن حقوقی میان ایران و شوروی سابق در سال های 1921 و 1940 وجود دارد که با فروپاشی این کشور کابرد خود را از دست داد به این علت، بخشی از موضوع مربوط به کشورهایی بود که از شوروی سابق جدا شدند.
رحیم پور با تاکید بر این که برای خزر باید قانونمندی جدیدی وضع شود اضافه کرد: در دو روز گذشته روی متن کار کردیم و هنوز هفت موضوع باقی مانده و حل نشده است و مسائل دیگری هم هست که مانع فنی دارد نه موانع اساسی.
معاون وزیر خارجه مذاکرات مرتبط با کنوانسیون خزر را دارای پیشرفت دانست و از تکمیل تعدادی از بندهای این سند خبر داد.
وی با اشاره به برگزاری نشست وزیران خارجه پنج کشور ساحلی خزر در هر یکسال یا یکسال و نیم افزود: مدتی قبل پیش بینی شد با توجه به این که جلسه بعدی سران در قزاقستان برپا می شود جلسه بعدی وزیران هم در کنار جلسه نمایندگان ویژه برپا شود.
رحیم پور گفت: در این چارچوب با ورود آقای ظریف و همتایانش از چهار کشور دیگر ساحلی به آستانه، نشست مذاکرات خصوصی و شام کاری برگزار شد.
وی افزود: در دو جلسه روز سه شنبه بخش هایی از مسائل مهم باقی مانده روشن و بخش هایی نیز به حل شدن نزدیک شد که از این منظر، تبادل نظر غیررسمی بود.
معاون وزیر خارجه همچنین گفت: گاهی تصور می شود ایران یکسو و چهار کشور همسایه خزر طرف مقابل ما هستند درحالی که اصلا این طور نیست و پنج کشور خواسته های متفاوتی دارند.
رحیم پور افزود: کنوانسیون هم فقط به موضوع تقسیم دریا و سهمیه اعضا منحصر نیست و قراردادهای خوبی، در زمینه های کشتیرانی، شیلات، محیط زیست، مبارزه با قاچاق مسائل امنیتی و تا حدی مسائل نظامی میان پنج کشور امضا شده و فقط مسائل بستر و زیربستر و منابع گاز و نفت مطرح نیست.
وی گفت: ما به عنوان چهار کشور اسلامی و کشور دوست روسیه، خیلی راحت مذاکره می کنیم، مذاکراتی که در منطقه و با بلوغ فکری اعضا انجام می شود و با مذاکرات پنج به علاوه یک متفاوت است و نمایش خوبی در صحنه می بینیم.
معاون وزیر خارجه، مذاکرات پنج کشور ساحلی خزر را مبتنی بر راهبرد برد - برد دانست و افزود: قانون دریاها، همه اش برای دریاچه منحصر به فرد خزر کافی نیست و تفاهم درباره رژیم حقوقی باید مبتنی بر اجماع و انصاف باشد.
رحیم پور همچنین درباره زمان برگزاری اجلاس آینده سران گفت: اجلاس پیشین سران در استاراخان قرار بود 2016 برگزار شود که عملی نیست و ابتدای 2017 برپا خواهد شد.
وی افزود: در جلسه سران در استاراخان سه یا چهار موافقت نامه امضا شد و در جلسه امشب هم درباره موافقت نامه ها گفتگو شد که در حال تقسیم کار هستیم تا مشخص شود چه موافقت نامه هایی می توانیم برای جلسه آینده سران آماده کنیم منبع : صدا و سیما |