همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵
۰ نظر
۹۷ بازدید
مدیر عامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان گفت: قرارداد ساخت و انتقال فناوری شناورهای فانوس ماهیان با حفظ چارچوب های سیاست اقتصاد مقاومتی عملیاتی می شود |
ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان با اشاره به سرمایه گذاری سرمایه گذاران خارجی در بخش شیلات اظهار داشت: منابع آبزی پروری دنیا به عنوان تامین کننده مواد پروتئینی و اقتصادی از جایگاه ویژه ای برخوردار است، چرا که در آبهای جهان بیش از 40 هزار انواع آبزی در شرایط زیست محیطی زندگی می کنند که تعدادی از آنها ماهیان ماکول و مابقی از غیر ماکول تشکیل شده است |
گفتنی است طبق آخرین گزارش سازمان بین المللی خواربار و کشاورزی حجم صادرات بین المللی محصولات دریایی به غیر از مبادلات داخلی از مرز 60 میلیارد دلار گذشته است.
وی افزود: ده ها سال است که در آب های اقیانوس ها ماهیان زیادی از جمله ماهیان فروپلاژک صید می شوند و تنها 10 کشور جهان از جمله ایران سالانه به سبب منابع خدادای میلیون ها ارز از آب های آزاد به دست می آورد.
قاسمی با اشاره به ذخایر فانوس ماهیان گفت: بررسی های اخیر نشان داده که ذخایر ارزشمند فانوس ماهیان در آب های دریای عمان به میزان بیش از 10 میلیون تن وجود دارد و با توجه به عمر یک ساله این نوع ماهی در صورتی که صید آنها انجام نشود، از بین خواهند رفت.
گفتنی است که این فانوس ماهیان با کشور عمان مشترک است به طوریکه ناوگان صیادی عمان تاکنون از این ذخایر به خوبی بهره مند شدند.
مدیر عامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان ادامه داد: در جهت استفاده از این امکانات خدادادی ،صندوق توسعه صادرات آبزیان با همکاری و اخذ مجوز از سازمان شیلات ایران در فضای اقتصادی به وجود آمده در پسابرجام مذاکراتی را در راستای انتقال تکنولوژی شناورهای صیادی فانوس ماهیان با شرکت های لهستانی انجام داده است.
وی در ادامه یادآور شد: در نهایت قرارداد ساخت و انتقال فناوری این شناورها پس از سفر وزیر امور خارجه به لهستان میان صندوق توسعه صادرات آبزیان کشور ما و نمایندگان شرکت سازنده لهستانی به امضا رسید.
قاسمی با اشاره به نکات ارزنده این قرارداد بیان داشت: درواقع 80 درصد حجم ارزی قرارداد از محل خط اعتباری دولت لهستان و فاینانس 10ساله تامین می گردد، لذا با توجه به تجربیات شرکت سازنده نیز تفاهم نامه ایجاد مرکز آموزش صیادی در بندر جاسک منعقد گردیده است.
وی تصریح کرد: بنده معتقدم که این قرارداد با حفظ چارچوب های سیاست اقتصاد مقاومتی از اولین قراردادهای استفاده در سرمایه گذاری خارجی همراه با انتقال فناوری در بخش کشاورزی در فضای پسا برجام است منبع : باشگاه خبرنگاران |