همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
۰ نظر
۸۶ بازدید
این شناور ها ، محدوده دریایی را رعایت نمی کردند و در نزدیک ساحل اقدام به صید می کردند |
|
14 کشتی ترال توسط نیروهای دریابانی در آبهای ساحلی بندر کنارک توقیف شدند دادستان کنارک گفت: در پی شکایت اداره کل محیط زیست استان و صیادان محلی مبنی بر صید مخرب این شناورها که اکوسیستم دریایی را برهم زده ، این کشتی ها به دستور دادستان بندر کنارک توقیف شدند . صفرزاده افزود: پرونده این شناورها توسط دادستانی در حال بررسی و تحقیقات بیشتر است.
|
|
رئیس محیط زیست دریایی حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه مجوز صید کشتی ها ترال در مدت معین از سوی سازمان شیلات کشور صادر می شود گفت: بیشترین فعالیتشان در آب های ساحلی سیستان و بلوچستان است و تمامی این کشتی ها از خارج از استان هستند .
علیمرادی افزود: فعالیت این کشتی ها طبق قانون باید بالای 12 مایل از ساحل باشد ولی این شناور ها این محدوده دریایی را رعایت نمی کنند و در نزدیک ساحل اقدام به صید می کنند .
وی گفت: کشتی های ترال با تورهای کف روب ، علاوه بر صید آبزیان تمام مکان ها ها را تخریب و نوزادان میگو و ماهی و سایر آبزیان را از کف دریا از بین می برند.
رئیس محیط زیست دریایی حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: این کشتی ها دور ریز زیادی دارند و پس از کشیدن تور کشتار آبزیان و موجودات ریز وکوچک آنان را دوباره به دریا می ریزند و هیچ توجهی به حفظ محیط زیست ، اکوسیستم دریایی و سایر آبزیان فاقد ارزش غذایی ندارند منبع : صدا و سیما |