همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
نخستین نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته (Meatex) پانزدهم تا هجدهم آبان ماه در محل دایمی نمایشگاه های تهران برگزار می شود و تاکنون ۱۷ درصد نمایشگاه به شرکت های خارجی اختصاص یافته است | |
تولید سوسیس و كالباس به روشهای تقریبا مدرن امروزی اگر چه در اروپا از سالهای اولیه قرن هجدهم آغاز میگردد اما در ایران، آغازش دوم آبان ماه سال 1304 هجری شمسی است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و خصوصا پس از پایان دوره جنگ تحمیلی (1359-1367) به یكباره تعداد شركتهای تولید كننده فرآوردههای گوشتی افزایش قابل توجهی یافت ضمن آن كه طیف وسیعی از محصولات گوشتی نیز به بازار عرضه میشد. در سال 1385 تعداد شركتهای تولیدكننده فرآوردهای گوشتی در كشور به مرز 150 شركت رسید كه به تولید محصولات گوشتی سنتی شامل سوسیس، كالباس، همبرگر و انواع ژامبونها میپرداختند. از این تعداد حدود 13 شركت، تولیدات جدیدتری از جمله انواع ناگتهای گوشت و مرغ، غذاهای منجمد آماده مصرف و نظایر آن را تولید و روانه بازار مصرف داخلی میکردند. |
|
از مجموع شركتهای فعال در زمینه تولید انواع محصولات و فرآوردههای گوشتی (حدود 150 شركت برآورد میگردند) 109 شركت در حال حاضر عضو انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی ایران هستند كه تعدادی از آنها نظیر كاله (آمل)، سولیكو (تهران)، كامپوره خزر (رشت)، دمس (شیراز) صاحب برند بینالمللی و یا منطقهای بوده و تعداد دیگری نظیر "گوشتیران" ،"آندره" و "رباط" برند ملی را در اختیار دارند.
همانطور كه اشاره شد پس از انقلاب اسلامی، رفته رفته تعداد شركتهای تولیدكننده فرآوردههای گوشتی در كشور افزایش یافت و اهمیت مقوله تولید فرآوردههای گوشتی در طی دوران جنگ تحمیلی و به دلیل پشتیبانی قاطع كارخانجات تولیدكننده در تامین نیاز غذایی پروتئینی ارتش و سپاه، بر تمام دستاندركاران مدیریت كشور و مدیریت جنگ روشن گردید. پس از پایان جنگ تحمیلی بدلیل افزایش ضریب جمعیتی كشور (كه از اوایل دهه 1360آغاز شد)، گسترش شهرنشینی، افزایش جمعیت جوان كشور، سادگی در استفاده از فرآوردههای گوشتی و همچنین قیمت مناسب، مقدار تولید انواع فرآوردههای گوشتی تا سال 1387 در كشور افزایش یافت. بر این روال میزان تولیدات کشورمان در حوزه محصولات پروتئینی افزایش یافته است و قرار است برای معرفی بهتر توانایی ما در این صنعت؛ نخستین نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته (Meatex) پانزدهم تا هجدهم آبان ماه در محل دایمی نمایشگاه های تهران برگزار شود.
مدیر نخستین نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته نوشته است: "برگزاری این نمایشگاه با هدف تامین نیاز صنعت فراوردهای گوشتی با جذب سرمایه گذاری های خارجی و داخلی و همچنین تامین بازار مصرفی کشورهای مسلمان جهان بویژه خاورمیانه، کشورهای مستقل همسود و اروپای شرقی است. در این نمایشگاه همه زنجیره تولید شامل بسته بندی، توزیع و فروش انواع گوشت خام دام، طیور، آبزیان و محصولات فراوری شده پروتئینی عرضه می شود. این نمایشگاه در دو بخش اصلی صنعت و محصول برپا می شود و بخش صنعت همه ماشین ها، فناوری و اتوماسیون مربوط به تولید، فراوری، بسته بندی، توزیع، انبارداری و فروش محصولات پروتئینی را دربرمی گیرد. در بخش محصولات تاکید بر حلال بودن محصول است؛ به طوری که گوشت خام همه حیوانات حلال گوشت و محصولات فرآوری شده آنها را شامل می شود بنابراین نمایشگاه Meatex یکی از نخستین نمایشگاه های تخصصی محصولات پروتئینی حلال در دنیا محسوب میشود. این نمایشگاه فرصت خوبی برای ورود و تثبیت حضور تولیدکنندگان این نوع محصولات در بازارهای هدف است. از زمان آغاز ثبت نام تا امروز نزدیک 17 درصد نمایشگاه به شرکتهای خارجی از استرالیا، نیوزلند، برزیل، آلمان، فرانسه، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکیه و فنلاند اختصاص یافته است."
یادآور می شود: علاقه مندان برای شرکت در نخستین نمایشگاه بین المللی و تخصصی محصولات پروتئینی و صنایع وابسته (Meatex) می توانند به نشانی اینترنتی www.iranmeatex.com مراجعه کنند منبع : شیستان |