همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۲۱ بازدید
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور از تولید سالانه حدود دو تن خاویار پرورشی در مراکز پرورش ماهیان خاویاری کشور خبر داد و اظهار داشت: در سالهای نه چندان دور شاهد افزایش میزان تولید خاویار پرورشی خواهیم بود | |
دکتر محمد پور کاظمی اظهار داشت: با توجه به کاهش چشمگیر ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر و ممنوعیت صید تجاری این گونه با ارزش، توسعه پرورش ماهیان خاویاری به یکی ازمهمترین سیاست های اصلی سازمان شیلات ایران تبدیل شده است. رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت : البته سالانه صید ماهیان خاویاری با هدف بازسازی ذخایر و تحقیقات از سوی کشورهای حاشیه دریای خزر شامل ایران، روسیه، ترکمنستان، آذربایجان و قزاقستان صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه ذخایر ماهیان خاویاری بین پنج کشور حاشیه دریای خزر مشترک است،
بیان کرد : ترمیم ذخایر از دست رفته به زمان بسیار طولانی نیاز دارد که ممنوعیت صید ماهیان خاویاری می تواند در راه تحقق این هدف بزرگ بسیار موثر واقع شود.
|
|
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی گفت: امیدواریم تا حدود زیادی شاهد بازسازی ذخایر این گونه با ارزش دریای خزر باشیم.
وی اظهار داشت : یکی از مهم ترین راه های برون رفت از این وضعیت، توسعه پرورش ماهیان خاویاری است که می تواند تا حدود زیادی ضرر و زیان وارده به کشورهای حاشیه دریای خزر ناشی از قطع صادرات خاویار را جبران کند.
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با اشاره به اینکه هم اکنون پرورش ماهاین خاویاری در دستور کار پنج کشور حاشیه دریای خزر قرار گرفته است، بیان کرد: سال های اخیر شاهد جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی بوده ایم.
وی استقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی از نقاط مختلف کشور از این امر را بسیار خوب دانست و ادامه داد: پرورش ماهیان خاویاری پس از گذشت چند سال می تواند بازده اقتصادی بسیار خوبی برای سرمایه گذاران به همراه داشته باشد.
پورکاظمی گفت : همچنین با حمایت سازمان شیلات ایران، لاروهای ماهیان خاویاری نیز برای پرورش از سوی مراکز تکثیر ماهیان خاویاری در اختیار پرورش دهندگان بخش خصوصی تحت حمایت سازمان شیلات ایران قرار می گیرد.
وی تاکید کرد : با تحقق اهداف در نظر گرفته شده از پرورش ماهیان خاویاری در سال های نه چندان دور شاهد تولید گوشت ماهیان خاویار و خاویار به مقدار قابل توجه جهت صادرات خواهیم بود که این امر باعث توسعه صنعت شیلات کشورمان خواهد شد.
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به فعالیت چندین مرکز پرورش ماهیان خاویاری در کشور اشاره کرد و گفت: توسعه پرورش ماهیان خاویاری در مراحل اولیه دارای رشد بسیار خوبی بوده است.
وی با اشاره به تولید حدود دو تن خاویار پرورشی در سال گذشته، تصریح کرد: امیدواریم سالانه شاهد افزایش میزان تولید خاویار و به دنبال آن توسعه صادرات باشیم.
منبع : صدا و سیما
|