کاشت 3300 اصله نهال گونه های مانگرو در تالاب بین المللی خور آذینی

یک‌شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۸ بازدید
کاشت 3300 اصله نهال گونه های مانگرو در تالاب بین المللی خور آذینی
یک گروه زیست محیطی مردم نهاد 3هزار و 300 اصله نهال گونه های مانگرو را در تالاب خورآذینی شهرستان سیریک کاشتند

معاون طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: جنگل کاری در تالاب به صورت مردمی برای نخستین بار در کشور صورت گرفته است و این اقدام تا پایان سال نیز تداوم دارد.

قاسمی افزود: 25 نفر از اعضای موسسه مردم نهاد مشق آفرینش در مرحله نخست سه هکتار ازمنطقه خور آذینی را بذرهای گونه چندل و حرا کاشتند.
وی با بیان این جنگلها نقش مهمی در حفظ اکوسیستم دریایی دارد افزود:حرا و چندل از گونه های جنگلهای مانگرو و زیستگاه مهمی برای آبزیان ، بی مهرگان ، و پرندگان است .
دبیر موسسه مردم نهاد مشق آفرینش نیز گفت:حفظ سواحل ، افزایش تولید آبزیان ، حفظ تنوع زیستی و توسعه صنعت گردشگری از اهداف تولید و کشت این گونه ها است .
شیرخانی افزود:این جنگل ها مناسب ترین مکان برای تخم گذاری آبزیان، لانه سازی پرندگان مهاجر و بومی است.
وی با تاکید بر فرهنگ سازی برای کاشت و احیای مناطق جنگلی بویژه جنگل های مانگروگفت: امیدواریم این حرکت طی سالهای آینده در سایر مناطق نیز اجرا شود.
تالاب بین المللی خورآذینی تالاب بین المللی خورآذینی یکی از چهار تالاب بین المللی هرمزگان است که به علت رویشگاه جنگل حرا و چندل به عنوان یکی از تالابهای منحصر به فرد کشور شناخته می شود.
تالاب بین المللی خور آذینی بندر سیریک 40کیلومتر طول و 27 هزار هکتار وسعت دارد که در 215 کیلومتری شرق هرمزگان واقع است.
گونه های گیاهی چندل و حرا، ماهی های آبزی دریایی عمان و گونه های پرنده پلیکان پاخاکستری، حواصیل خاکستری، اکرت بزرگ و ساحلی و گیلانشاه ابرو سفید و حنایی از جاذبه های خور آذینی سیریک است.

گروه مردم نهاد مشق آفرینش یک گروه زیست محیطی است که از سال 89 در حوزه های پژوهش و ترویج سفرهای مسئولانه به طبیعت (اکوتوریسم) ، ذی نفع سازی جوامع محلی ، رونق صنایع دستی ،حفاظت از محیط زیست و عرصه های منابع طبیعی ، اشاعه فرهنگ صحیح مصرف آب و انرژی و چرخه بازیافت فعال است

منبع : صدا و سیما

دیدگاه خود را بیان کنید