همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۱۶ بازدید
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آغاز به کار «نمایشگاه توانمندیهای صنایع غذایی» از امروز تا 26 مهرماه در محل دائمی نمایشگاههای استان بوستان شاهد به مناسبت هفته غذا خبر داد | |
امید عبدی امروز با اشاره به آغاز هفته غذا از 24 تا 30 مهرماه، اظهار داشت: شعار ملی این هفته " اصلاح الگوی مصرف در راستای ارتقا سلامت جامعه" است تا به سمت الگوی اصلاح تغذیه حرکت کنیم، چرا که 76 درصد بیماریهای کشور مربوط به بیماریهای غیرواگیر است که تغذیه نقش اصلی در ایجاد آن دارد. وی با بیان اینکه بیش از 75 درصد صنایع غذایی استان نشانگر رنگی تغذیهای برروی آنها درج شده است، گفت: با درج نشانگر رنگی برای محصولات تولیدی غذایی و آشامیدنی مصرف کننده میتواند محتوای انرژی، قند، چربی و... با رنگهای قرمز، زرد و سبز تشخیص دهد.
|
|
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به برچسب اصالت و سلامت کالا نیز اشاره و بیان کرد: کالایی که از گمرک ترخیص میشود باید کد رهگیری 12 رقمی داشته باشد که با پیامک آن از اصالت کالا آگاهی کسب میشود.
وی نیز به برگزاری نمایشگاه "توانمندیهای صنایع غذایی استان" از صبح امروز تا 26 مهرماه در محل دائمی نمایشگاههای استان پارک شاهد اشاره کرد و ادامه داد: در این نمایشگاه 56 غرفه به عرضه محصولات غذایی استان میپردازند و علاوه بر شرکتهای تولید و صنایع غذایی، برخی ادارههای مرتبط از جمله جهاد کشاورزی، شیلات و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز حضور دارند.
عبدی از تقدیر از تولیدکنندگان برتر و همچنین کسانی که توانستهاند غذای مفید، سودمند و سالم در این نمایشگاه عرضه کنند خبر داد و گفت: علاقمندان میتوانند از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر و 15 تا 19 بعدازظهر از این نمایشگاه دیدن کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان از خانوادهها خواست با اصلاح الگوی تغذیه از مهدکودک تا دبستان غذای سالم و فراسودمند را روی سفره بگذارند و افزود: از مصرف غذای فستفود باید فاصله گرفت منبع : فارس |