همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مطالعه جدید نشان میدهد مصرف متعادل ماهی در طول بارداری مفید است |
ماهی منبع اصلی اسیدهای چرب اُمگا ۳ است که برای رشد جنین مهم است. اما برخی ماهیها نظیر شمشیرماهی، کوسه و ماهی خال مخالی، حاوی میزان بالا جیوه هستند که میتواند موجب آسیب نورولوژیکی شود. مطالعه جدید شامل ۸۰۵ جفت مادر و فرزند در ۵ کشور اروپایی بود. در طول بارداری از زنان در مورد میزان مصرف ماهی شأن سوال پرسیده شد و آزمایش جیوه از آنها بعمل آمد. زمانیکه کودکان در سنین بین ۶ تا ۱۲ سال بودند، سلامت متابولیکی شأن ارزیابی شد. سلامت متابولیک شامل فاکتورهای نظیر اندازه دورکمر، فشارخون و میزان کلسترول بود. محققان دانشگاه کالیفرنیا جنوبی دریافتند کودکانی که مادرشان در زمان بارداری یک تا سه بار در هفته ماهی خورده بود در مقایسه با کودکانی که مادرشان کمتر از یک بار در هفته ماهی مصرف کرده بود، سلامت متابولیکی بهتری داشتند. اما محققان عنوان کردند در صورت مصرف بیش از سه وعده ماهی در هفته، فواید آن کاهش مییابد. دکتر «لدا چاتزی»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «زنان باردار باید یک تا سه وعده در هفته ماهی مصرف کنند و مصرف بیش از آن توصیه نمیشود چراکه احتمال آلودگی ماهی با جیوه و سایر آلایندههای اُرگانیک وجود دارد.» محققان بر انجام مطالعات بیشتر در این زمینه تاکید دارند
منبع : مهر |