همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با حضور مسئولان و شرکت کنندگان در سالن امام خمینی (ره) اردبیل برگزار شد |
|
مدیر کل شیلات استان اردبیل با اشاره به اینکه 18 شرکت کننده در این جشنواره شرکت کرده بودند گفت: هدف از برگزاری این جشنواره بالا بردن فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی و اضافه کردن ماهی به سبد غذایی خانوارها بوده است |
|
میر آرمان واعظی افزود: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل 10 کیلوگرم است که بین استان های غیر ساحلی رتبه سوم در مصرف ماهی و غذاهای دریایی داریم که امیدواریم با برگزاری جشنواره های متعدد طبخ آبزیان و غذاهای دریایی سرانه مصرف ماهی را به سرانه مصرف کشوری که 15 کیلوگرم است برسانیم. وی گفت: سال گذشته در استان اردبیل حدود 8 هزار و 8 تن تولید ماهی سردآبی و گرم آبی داشتیم که امسال این رقم به 9 هزار تن رسیده است. گفتنی است چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی بهمن ماه در هشتجین خلخال برگزار خواهد شد منبع : باشگاه خبرنگاران |