نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در اردبیل برگزار شد

چهار‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۱۰۶ بازدید
نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در اردبیل برگزار شد

نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با حضور مسئولان و شرکت کنندگان در سالن امام خمینی (ره) اردبیل برگزار شد

مدیر کل شیلات استان اردبیل با اشاره به اینکه 18 شرکت کننده در این جشنواره شرکت کرده بودند گفت: هدف از برگزاری این جشنواره بالا بردن فرهنگ مصرف ماهی و غذاهای دریایی و اضافه کردن ماهی به سبد غذایی خانوارها بوده است

میر آرمان واعظی افزود: سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل 10 کیلوگرم است که بین استان های غیر ساحلی رتبه سوم در مصرف ماهی و غذاهای دریایی داریم که امیدواریم با برگزاری جشنواره های متعدد طبخ آبزیان و غذاهای دریایی سرانه مصرف ماهی را به سرانه مصرف کشوری که 15 کیلوگرم است برسانیم.

وی گفت: سال گذشته در استان اردبیل حدود 8 هزار و 8 تن تولید ماهی سردآبی و گرم آبی داشتیم که امسال این رقم به 9 هزار تن رسیده است.

گفتنی است چهارمین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی بهمن ماه در هشتجین خلخال برگزار خواهد شد

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید