نمایشگاه طبخ ماهی با هدف نهادینه شدن مصرف آبزیان در شهرستان سپیدان برگزار می شود

دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۸۹ بازدید
نمایشگاه طبخ ماهی با هدف نهادینه شدن مصرف آبزیان در شهرستان سپیدان برگزار می شود

فرماندار سپیدان گفت: همزمان با ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی نمایشگاه طبخ ماهی با هدف نهادینه شدن مصرف آبزیان در برنامه غذایی مردم در سپیدان برگزار خواهد شد

با توجه به فرارسیدن ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی جلسه ای به ریاست صالح مشتاقی لار فرماندار و با حضور جهان خواه؛ معاون فرماندار و بوستانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و جمعی از روسای ادارات در دفتر فرماندار برگزار شد.

مشتاقی لار با اشاره به اهمیت و جایگاه آبزیان در سلامت جامعه هدف از برگزاری جلسه را هماهنگی برگزاری نمایشگاه طبخ ماهی در سطح شهرستان اعلام کرد و اظهار داشت:ماهی و آبزیان از گذشته به‌ عنوان یکی از غذاهای بسیار مهم از حیث ارزش‌های دارویی مطرح بوده‌اند که باید فرهنگ استفاده از این مواد غذایی ارزشمند در بین مردم نهادینه گردد.

وی در ادامه با اشاره به سرانه پایین مصرف ماهی در رژیم غذایی مردم کشورمان برگزاری چنین نمایشگاه هایی را لازم وضروری دانست وافزود: علی رغم اینکه سپیدان یکی از شهرستان های شیلاتی استان محسوب میشود میزان مصرف پایین ماهی ،در سبد غذایی مردم این شهرستان نشان از این امر دارد که باید در این حوزه کار اساسی انجام شود.

در ادامه بوستانی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی مردم با غذای طبخ شده از آبزیان، افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی ،حمایت از تولیدکنندگان ، ترویج توسعه آبزی پروری و تغذیه سالم خانوارها عنوان کرد و اظهار داشت: این نمایشگاه با حضور اساتید و کارشناسان مجرب آشپزی از شانزدهم بهمن سال جاری به مدت شش روز در شهر اردکان ،مرکز شهرستان برگزار خواهدشد

منبع : پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس

دیدگاه خود را بیان کنید