ضرورت افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی

چهار‌شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۸۷ بازدید
ضرورت افزایش سرانه مصرف آبزیان در سبد غذایی

رییس شبکه دامپزشکی قوچان گفت:ظرفیت این شهرستان در پرورش ماهیان سردابی سالانه حدود 400 تن ماهی در سال است

علیرضا قدرتی افزود : مصرف آبزیان از دیرباز به ‌عنوان یکی از غذاهای بسیار مهم، هم از نظر ارزش‌های غذایی و هم از نظر روش‌های دارویی مطرح بوده است.

قدرتی اظهار داشت : با توجه به رشد روزافزون جمعیت ، ماهی و آبزیان می‌توانند در تامین پروتئین مصرفی خانواده ها جایگاه ویژه‌ای را داشته باشند

در ایجاد اشتغال، تولید ثروت، کاهش نرخ بیکاری در مناطق روستایی دارد و توانسته به طور غیر مستقیم به عمران و توسعه روستاها و ارتقا سلامت جامعه کمک کند.

رییس شبکه دامپزشکی قوچان خاطر نشان کرد: متاسفانه با توجه به اینکه ماهی جزء منابع غذای سالم و مغذی محسوب می‌شود سهم ناچیزی در سبد غذایی مردم کشورمان دارد

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید