ایجاد رشته دکتری شیلات در دانشگاه علوم دریایی چابهار

شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۹۹ بازدید
ایجاد رشته دکتری شیلات در دانشگاه علوم دریایی چابهار

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: دانشگاه دریانوردی چابهار در حوزه رشته‌های شیلات امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری را ایجاد کرده تا صنعت صیادی با پشتوانه علمی و تخصصی بتواند گام‌های قوی‌تری در این صنعت بردارد

محمود نصیری در گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار برگزار شد، اظهار داشت: چابهار از نظر ترانزیت و حمل و نقل برای کشورهای آسیای میانه، افغانستان و محور شرق کشور بهترین و به‌ صرفه‌ترین بندر کشور برای یک بازار جمعیتی بیش از 700 میلیون نفره محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار افزود: با توسعه شگرفی که در این سال‌ها در ابعاد افزایش ظرفیت بندر چابهار از 2.5 میلیون تن به 8 میلیون تن تخلیه و بارگیری کالا و هم توسعه شبکه راه آهن چابهار و ارتباط با شبکه سراسری صورت گرفته، امروز بندر چابهار از بهترین موقعیت اقتصادی و تجاری برای کل کشور برخوردار است.

وی تصریح کرد: وجود معادن بسیار ارزشمند فلزات مختلف همچون سنگ آهن در سیستان و بلوچستان ظرفیت ارزشمندی به شمار می‌آید، بنابراین شاید یکی از اهدافی که برگزاری چنین همایشی در این نقطه استراتژیک کشور برنامه‌ریزی شده همین باشد که توجه جامعه دانشگاهی کشور به این ظرفیت‌های بی‌نظیر جلب شود.

نصیری گفت: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار که مسئولیت و ماموریت ویژه آموزش و پژوهش در حوزه دریایی را در این سال‌ها بر عهده داشته، منشأ خدمات بسیار ارزشمندی به صنعت دریایی کشور بوده است.

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار تصریح کرد: اشتغال بیش از 1000 نفر از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در ناوگان کشتیرانی تجاری اقیانوس پیمای کشور در سطوح کاپیتان کشتی و مهندسین موتور تحت نظارت کنوانسیون‌های بین‌المللی سازمان جهانی دریانوردی و سازمان بنادر و دریانوردی، نیاز کشور به متخصصین در ناوگان کشتیرانی تجاری را تامین کرده است.

نصیری افزود: این دانشگاه در حوزه‌های مختلف علوم دریایی با بیش از 100 عضو هیئت علمی متخصص در این زمینه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی شایسته‌ای را به انجام رسانده است.

وی با بیان اینکه بیش از 55 درصد صید آبزیان کشور در سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد، افزود: در همین راستا دانشگاه دریانوردی چابهار در حوزه رشته‌های شیلاتی تا مقطع دکتری را ایجاد کرده تا صنعت صیادی با پشتوانه علمی و تخصصی بتواند گام‌های قوی‌تری در این صنعت بردارد.

رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار خاطرنشان کرد: این دانشگاه در حال حاضر با 5 دانشکده، 32 رشته تخصصی و بیش از 3600 دانشجو در جنوب شرق کشور مشغول فعالیت است و با تمام توان همگام و همسو با سیاست‌های توسعه‌ای منطقه‌ای، روند رو به رشدی داشته و در این زمینه از ارتباط و تعاملات سازنده‌ای با صنایع مختلف برخوردار است

منبع : ایسنا

دیدگاه خود را بیان کنید