همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۲۰ بازدید
سالانه 21 هزار تن خوراک میگو در استان بوشهر تولید می شود. |
مدیر کل شیلات استان گفت تا چند سال پیش بیشتر غذاهای میگو در استان بوشهر یا وارداتی بودند ، یا جوابگوی نیاز استان نبودند و یا ازاستانهای اصفهان و فارس تامین می شدند زنده بودی افزود اکنون سه کارخانه تولید خوراک میگو با ظرفیت 21 هزار تن در شهرهای خورموج ، بندر ریگ وبوشهر فعال است.
وی گفت استان بوشهر قطب تولید میگوی پرورشی کشور است و 60 درصد میگوی پرورشی در استان بوشهر تولید می شود و پرورش دهندگان برای اینکه میگوهای خوبی را روانه بازارهای داخلی و خارجی کنند باید در کنار همه شرایط خوراک با کیفیتی برای تغذیه میگوها تهیه کنند.
مهدی بازیاری یکی از این تولید کنندگان خوراک میگو که در یک سال گذشته کارخانه ای با ظرفیت 4 هزار تن راه اندازی کرده است گفت برای 60 نفر شغل ایجاد کرده و علاوه بر استان از هرمزگان و گرگان هم سفارش داشته است.
کارشناس تغذیه آبزیان هم گفت اگر غذای میگو با کیفیت باشد در رشد مطلوب تاثیر گزار است و در غیر این صورت موجب مرگ ومیر میگوها می شود.
|
عرفان شاهکار افزود در زمان پرورش میگو 50 تا 60 درصد هزینه ها مربوط به تغذیه است و هر کیلو گرم میگو هزار و 500 گرم خوراک استفاده می کنند.
پرورش دهندگان میگو از خرداد لاروها را درون استخرها ریخته اند و از مهر شروع به برداشت می کنند منبع : صدا و سیما |