همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات در ادامه با بیان اینکه، ماهی قزل آلا از خانواده سالمونیده است گفت: این ماهی در کشورمان به طور معمول از قیمت متوسطی برخوردار است | |
وی اضافه کرد: به دلیل اینکه تولید کنندگان آبزیان در کشورمان مبنای تولید خود را برپایه گرایش و تقاضای بازار تنظیم می کنند، لذا گرایش مصرف کنندگان و تولید کنندگان در این راستا سال به سال به سمت ماهی قزل آلا افزایش یافته است. |
|
وی خاصیت طعم پذیری مناسب قرل آلا را از جمله ویژگی های مهم این نوع ماهی دانست و گفت: این ماهی کم استخوان (تیغ ) است و استخوان ها به راحتی از آن جدا و به سهولت تبدیل به فیله می شود. در فروشگاه ها نیز با کوتاه ترین زمان می توان آن را به اشکال مختلف برش زد، ضمن اینکه این ماهی می تواند به صورت پخته و یا کبابی طعم دار نیز مورد استفاده قرار گیرد منبع : ایرنا |