همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵
۰ نظر
۱۱۴ بازدید
تا پايان سال جاري ميزان اشتغال مستقيم در واحدهاي پرورش ماهي تحت حمايت بسيج سازندگي بالغ بر 30 هزار نفر خواهد شد. |
پرورش ماهي گرمابي و سردآبي يكي از عرصه هايي است كه به دليل برخورداري از ظرفيت هاي اشتغالزايي و نيز نقشي كه در امنيت غذايي كشور و سلامت مردم دارد، توسط بسيج سازندگي به عنوان يكي از نهادهاي عامل در عرصه اقتصاد مقاومتي مورد حمايت قرار گرفته است. |
بر اساس گزارش قرارگاه جهاد اقتصادي بسيج، ظرف سال هاي 92 تا 94 با پرداخت نزديك به 120 ميليارد تومان تسهيلات اشتغالزايي توسط بسيج سازندگي، 6 هزار واحد پرورش ماهي گرمابي و سردآبي در كشور راه اندازي شده كه اين ميزان واحد توليدي تا پايان سال 95، رقمي نزديك به 8 هزار واحد خواهد رسيد.
تا پايان سال جاري ميزان اشتغال مستقيم در واحدهاي پرورش ماهي تحت حمايت بسيج سازندگي بالغ بر 30 هزار نفر خواهد شد.
بر اساس اين گزارش، استان گلستان با تاسيس 693 واحد پرورش ماهي، بالاترين آمار را در كشور به خود اختصاص داده است.
سالانه حدود 370 هزار تن انواع آبزيان مختلف در ايران توليد مي شود و كشورمان در توليد ماهي قزلآلا با 140 هزار تن در سال، رتبه نخست را در دنيا دارد.
در عين حال ايران بزرگترين وارد كننده تخم ماهي چشم زده در جهان است كه يكي از مهمترين چالش هاي پرورش ماهي و عامل افزايش قيمت تمام شده اين محصول است. توليد تخم ماهي چشم زده يكي از عرصه هاي بكر اقتصاد مقاومتي است كه در صورت سرمايه گذاري مناسب مي تواند ضمن بي نياز كردن كشور از واردات تخم ماهي عقيم، زمينه جديدي از اشتغالزايي در كشور پديد آورد.
همچنين سالانه حدود 60 هزار تن ماهي گرمابي (كپور) به كشورهاي همسايه صادر ميشود كه اين امر توانسته براي سرمايهگذران در اين بخش رغبت ايجاد كند. در حال حاضر براي اينكه سرانه مصرف ماهي در كشور به رقم استاندارد جهاني برسد، توليد ماهي كپور و قزل آلا 400 هزار تن در سال بايد افزايش يابد.
سازمان بسيج سازندگي براي كمك به اشتغالزايي و حمايت از توليد در عرصه هاي اقتصاد مقاومتي، متعهد به ارائه آموزش هاي تخصصي در عرصه هاي توليدي و پرداخت وام اقتصاد مقاومتي به داوطلبان واجد شرايط است.
علاقمندان به فعاليت در عرصه هاي توليدي اقتصاد مقاومتي كه نيازمند حمايت هستند، مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به رده هاي استاني بسيج سازندگي در سراسر كشور مراجعه كنند.
منبع : شفاف
|