همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرشیلات و آبزیان آذربایجان غربی با اشاره به این که سال گذشته ماهی و آبزی تولیدی در استان، ۱۴ هزار و ۵۶۷ تن بوده است، گفت: امسال پیش بینی می شود ۷۰۰۰ تن انواع ماهی گرمابی و بومی و ۷۸۰۰ تن ماهی سردابی در استان تولید شود. |
|
معصوم فصیح اظهار داشت: ماهیان گرمابی شامل کپور، فیتوفاگ، بیگ و آمور بوده و ماهی سردابی نیز قزل آلا در استان تولید می شود. وی با اشاره به اینکه در استان ۸۳ مزرعه گرمابی و ۲۶۳ مزرعه سردابی وجود دارد، اضافه کرد: ارومیه با ۸۰ مزرعه پرورش ماهی سردابی، با تولید ۱۹۷۸ تن و پلدشت با ۲۰ مزرعه پرورش ماهی گرمابی و تولید ۴ هزار و ۲۸۶ تن پیشرو در تولید ماهی هستند. |
|
مدیر شیلات و آبزیان آذربایجان غربی تصریح کرد: صنعت آبزی پروری استان برای ۲ هزار و ۳۵۰ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کرده است. وی با بیان اینکه استان از لحاظ تولید در منابع آبی مقام اول را بین استانهای غیر ساحلی دارد، میانگین مصرف در استان ۶ کیلو و ۸۰۰ گرم پیش بینی می سود، درحالی که میانگین مصرف ماهی در کشور ۱۰کیلو و ۶۰۰ گرم است. فصیح با اشاره به برنامه های این سازمان برای ترویج و افزایش مصرف آبزیان اظهار کرد: برگزاری جشنواره طبخ ماهی، برگزاری دوره های آموزشی طبخ برای بانوان، ارائه برنامه رادیویی، برگزاری نمایشگاه عرضه آبزیان ،چاپ و توزیع بروشور بخشی از برنامه های این اداره برای ترویج مصرف آبزیان بین خانواده ها است منبع : جوان آنلاین |