همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
اداره کل شیلات لرستان پیشگام در آغاز عملیات احداث طرح های شیلاتی اشتغال زا در کشور |
|
عملیات اجرایی احداث مجتمع پرورش ماهی خاویاری روستای چم گز روز پنج شنبه 96/1/17 در پلدختر لرستان آغاز شد. در این مراسم که دکتر معصومه ابتکار رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، مهندس بازوند استاندار لرستان ، کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی، مرادی معاون آبزی پروری اداره کل شیلات لرستان، فرماندار پلدختر ، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان و جمعی از مسئولان محلی و مدیران اداره کل شیلات استان نیز حضور داشتند عملیات اجرایی مجتمع پرورش ماهی روستای چمگز از توابع شهرستان پلدختر با مراسم زنگ کارگری (کلنگ زنی) به طور رسمی شروع شد. |
|
دکتر رضا جباری مدیر این مجتمع پرورش ماهی در حاشیه این مراسم در پلدختر اظهار داشت: این پروژه در زمینی به مساحت 6 هکتار با فضای مفید 5/5 هکتار و استخرهای مورد نیاز پرورش ماهی در روستای چم گز از توابع شهرستان پلدختر ساخته خواهد شد.
وی افزود: با بهره برداری از این طرح که دارای ظرفیت سالانه تولید 600 تن گوشت و 25 تن خاویار است برای 80 نفر به طور مستقیم و 160 نفر غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
وی گفت: برای احداث و بهره برداری این پروژه اعتباری معادل 880 میلیارد ریال نیاز می باشد که تاکنون سه میلیارد ریال در این زمینه هزینه شده است.
وی افزود: بر اساس شرایط آب و هوایی روستای چمگز پلدختر و ویژگیهای رودخانه سیمره این منطقه برای احداث مجتمع پرورش فیل ماهی مناسب بوده است.
مدیر مجتمع پرورش ماهی چمگز گفت: تسهیلاتی که به این پروژه تعلق میگیرد بازپرداخت تنفسی دارد بنابراین با گذشت سه سال برای گوشت ماهی خاویاری و هفت سال برای تولید خاویار به بهره برداری خواهد رسید منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران |