همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارمین جشنواره طبخ آبزیان غروب جمعه با حضور رئیس شیلات کشور، سید مهدی صادقی استاندار قم، محمدرضا طلایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم، ابوالفضل ایرانیخواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم و حمیدرضا شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش قم در سالن سرپوشیده بوستان نرگس برگزار شد |
|
در این جشنواره که با استقبال گسترده مردم همراه بود، بیش از هزار نفر از مردم برای بازدید آمده بودند و برنامههای مختلفی اجرا و ۸۰ نفر در طبخ انواع آبزیان با هم به رقابت پرداختند. داوران این جشنواره در ۶ شاخص طعم و مزه، تزیین غذا، چیدمان میز، صرفه اقتصادی، حفظ ارزش غذایی و ابتکار و نوآوری غذاهای طبخ شده را داوری کردند. |
|
لیلا محمدی از شرکت کنندههای در این مسابقه در حاشیه مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استقبال خیلی خوب بود اما شرکت کنندهها زیاد بودند که داوری دو ساعت به طول انجامید و شرکت کنندهها و داوران خسته شدند. وی ادامه داد: وسیله گرم کردن غذا نبود و ما غذاها را از ساعت ۱۱ آوردیم و داوران از ساعت ۳ تا ۵ به داوری پرداختند و غذاهای سرد شده را چشیدند که مزه اولیه خود را نداشت. رقیقه سادات شهریاری دیگر شرکت کننده در این جشنواره نیز به خبرنگار مهر گفت: رستوران داران و آنان که هتل داری خوانده بودند با خانمهای خانهدار رقابت کردند که به نظر من باید در دو بخش مجزا داوری میشد. اما در هر صورت مردم در این نمایشگاه با طبخ انواع غذاهای دریایی از قبیل طبخ ماهیهای مختلف و غذاهای تلفیقی مانند ماکارونی، سوپ، قلیله، دمپختک، پیراشکی و دسرهای ماهی و میگو با سبزیها، ادویهها، سسها و چاشنیهای مختلف آن از قبیل خرما، سیر، ترشی، حلوا و ادویههای گرم و تزیین با دسرهای مختلف آشنا شدند. یکی از شرکت کنندههایی که به همراه دو فرزند خود به نمایشگاه آمده بود در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این جشنوارهها خیلی خوب است و ما را با طبخ انواع ماهی آشنا میکند. مریم نوروزی با بیان این که من فکر نمیکردم که بتوان با ماهی این همه غذاهای مختلف درست کرد، ادامه داد: برخی اوقات ما از غذاهای تکراری و فکر برای این که چه غذایی درست کنیم خسته میشویم اما حسن این نمایشگاه این بود که مردم هم اجازه داشتند که از انواع غذاها بچشند و اگر باب میلشان بود دستور غذایی را بگیرند و در خانه درست کنند. وی بیان کرد: فرزندان من که به سختی باید به آنان غذا بدهم از این غذاها به دلیل تنوع و رنگارنگی آنها استقبال کردند و در کل روز تعطیل خوبی به همراه خانواده بود که تفریح و آموزش را داشت. یکی دیگر از شرکت کنندگان نیز در این گفتگو شرکت کرد و گفت: این نمایشگاه تنوع، خلاقیت، نشاط و آموزش را به همراه داشت که طعمهای مختلف را چشیدیم و با پخت انواع غذاها آشنا شدیم خیلی استفاده کردیم و از مسئولان میخواهیم این قبیل اقدامات را ادامه دهند زیرا این برنامهها تفریح سالم و آموزش مفید است. در پایان این مراسم به ۱۰ نفر از برگزیدگان ۱۰ قطعه انواع سکه بهار آزادی و لوح تقدیر اهدا شد و مسابقهای برای ترویج و آموزش استفاده از آبزیان برگزار و به برندگان جوایزی اهدا شد همچنین به همه شرکت کنندهها بستهای آموزشی ترویجی فرهنگ مصرف آۤبریان اهدا شد منبع : مهر |