نکات بهداشتی در خرید ماهی قرمز چیست؟

چهار‌شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵  ۰ نظر   ۱۰۱ بازدید
نکات بهداشتی در خرید ماهی قرمز چیست؟

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی خوزستان ضمن تبریک فرا رسیدن بهار و عید نوروز باستانی درخصوص رعایت نکات بهداشتی در زمان نگهداری ماهی قرمز گفت: با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال و تلاش خانواده ها برای تهیه ماهی قرمز از مردم خواست برای حفظ سلامتی خود و اعضای خانواده در موقع خرید نکات بهداشتی و نشانه هایی را که نشان دهنده سلامت ماهی است رعایت کنند

دکتر سید محمد مکی نیا تاکید کرد: در موقع خرید ماهی سفره هفت سین خود توجه کنند که، ماهی باید تحرک خوب و شنای عادی داشته باشد ،پوست ماهی براق و عاری از هرگونه زخم بوده و همچنین دارای فلس های سالم باشد ،باله هاو لبه درپوش آبششی ماهی نباید دچار پوسیدگی، پرخونی و چروکیدگی باشد ،چشم های ماهی باید براق و حالت طبیعی داشته باشد به گونه ای که گود رفته و یا بیرون زدگی غیر عادی نداشته باشد

دکتر مکی نیا همچنین در ادامه از شهروندان خواست: ازرها کردن ماهی قرمز و زینتی شب عید و لاک پشت گوش قرمز(مینیاتوری) خود پس از ایام نوروز در رودخانه ها، تالاب ها و آب های آزاد جدا خودداری نمائید، بدین منظور از آکواریوم، حوضچه و آب نمای پارک ها استفاده نمائید

وی در پایان گفت: جلوگیری از تماس کودکان و افراد حساس دارای سابقه آلرژی با ماهی و شستن دست‌ها پس از تماس با آن از نکات دیگری است که باید حتماً مورد توجه قرار گیرد

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان

دیدگاه خود را بیان کنید