همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با توسعه صید فانوس ماهیان کشور از واردات پودر ماهی برای صنعت آبزی پروری و طیور بی نیاز شدیم |
|
حسن صالحی با اشاره به اینکه میزان صید فانوس ماهیان در کشور ۵ تا ۷ هزار تن بود، افزود: سال گذشته صیادان از عمق ۳۰۰ متری دریای عمان حدود ۱۵ هزار تن انواع فانوس ماهیان را صید کردند که با این میزان صید از واردات پودر ماهی بی نیاز شدیم. |
|
رئیس سازمان شیلات افزود: ظرفیت کنونی تولید ماهی در قفس حدود ۲۳ هزار تن است که با استفاده از تمام ظرفیت ۵۰۰ قفس مستقر در سواحل دریاها شاهد افزایش تولید خواهیم بود. صالحی درباره شرایط تولید میگو در کشور گفت: سال گذشته ۲۳ هزار تن میگو تولید و ۱۴ هزار تن نیز صادر شده است که رکورد جدیدی در این حوزه بود. وی میزان تولید آبزیان را در سال گذشته در مجموع یک میلیون و ۷۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: ۶۱۰ هزار تن ماهی از طریق صید و ۴۷۰ هزار تن نیز در مراکز آبزی پروری تولید شد. رئیس سازمان شیلات گفت: تا پایان سال گذشته ۱۰۳ هزار تن انواع آبزی به ارزش ۴۱۲ میلیون دلار صادر شد. صالحی همچنین از صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری غذای آبزیان و ماهیان زینتی خبر داد و افزود: سال گذشته در مجموع ۵۰۰ میلیون دلار انواع محصولات شیلاتی صادر شد. وی درباره میزان مصرف سرانه ماهی و محصولات شیلاتی در کشور گفت: مصرف سرانه ماهی از ۱۰.۲ کیلوگرم در سال گذشته به ۱۰.۶ کیلوگرم افزایش یافت. رئیس سازمان شیلات ایران افزود: براساس برنامه ششم توسعه سالانه نیم تا ۷ دهم کیلوگرم میزان مصرف سرانه آبزیان در کشور افزایش مییابد تا به عدد هدف یعنی ۱۴ کیلوگرم برسیم. منبع : موج |