همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای ایجاد رشته های کارشناسی ارشد صنایع غذایی و دکتری علوم خاک اقدامات لازم انجام شده است و بنا داریم رشته های مهندسی محیط زیست و شیلات و آبزیان را در مقطع کارشناسی راه اندازی کنیم |
جبرائیل رزمجو در جمع خبرنگاران گفت: برای ایجاد رشته های کارشناسی ارشد صنایع غذایی و دکتری علوم خاک اقدامات لازم انجام شده است و بنا داریم رشته های مهندسی محیط زیست و شیلات و آبزیان را در مقطع کارشناسی راه اندازی کنیم. وی با بیان اینکه بیش از 40 آزمایشگاه آموزشی و تحقیقاتی در دانشکده وجود دارد، تصریح کرد: این دانشکده 3 واحد گلخانه ای تحقیقاتی و آموزشی فعال دارد و ساختمان جدید دانشکده با 10 کلاس آموزشی و 10 آزمایشگاه در حال احداث است. رزمجو با بیان اینکه دانشکده دارای یک واحد کارگاه ماشین آلات کشاورزی با بیش از هزار متر مربع است، افزود: یک واحد آموزشی و تحقیقاتی گوسفند داری با ظرفیت 100 راس و یک واحد آموزشی و تحقیقاتی مرغداری با ظرفیت حدود 2 هزار قطعه از دیگر امکانات دانشکده است. وی با اشاره به اینکه دانشکده دارای مزرعه آموزشی و تحقیقاتی به مساحت 10 هکتاری است، ادامه داد: مجموعه گلخانه جدیدی بزودی احداث می شود که مراحل طراحی گلخانه و قرارداد به اتمام رسیده و در مرحله عقد قرارداد اجرا است و به زودی عملیات اجرایی آن نیز شروع خواهد شد. |
رزمجو افزود: این واحد گلخانه ای در زمینی به مساحت حدود هزار و 320 متر مربع با اعتبار حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان احداث خواهد شد که دارای 18 واحد تحقیقاتی و 6 آزمایشگاه خواهد بود منبع ایلنا |