همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیر امور شیلات و آبزیان استان یزد از پرورش فیل ماهی در آبهای لب شور این استان و کسب موفقیت در زمینه استحصال خاویار و گوشت از این گونه گرانقیمت خبر داد |
|
سیدیحیی سادات اخوی با اشاره به این که تولید ماهیان خاویاری در آبهای داخلی با اهداف تولید گوشت و خاویار دارای پیشینه چندانی نیست، اظهار کرد: با این وجود استان یزد را میتوان در این رابطه از پیشگامان این بخش دانست. وی افزود: پرورش ماهیان خاویاری در آبهای لب شور شهرستان بافق که دارای شوری مشابه دریای خزر(زیستگاه اصلی ماهیان خاویار) است، فرصتی خدادادی به شمار می رود که حتی در گذشته نیز دور از ذهن بشمار میآمد |
|
سادات اخوی با بیان این که 9 سال است که استان یزد میزبان ماهیان خاویاری(گونهی فیل ماهی) است، تصریح کرد: در ابتدا، پروش ماهی خاویار در استان یزد به عنوان یک طرح آزمایشی بود ولی بعدها با هدف پرورش گوشت این گونه ماهی ادامه یافت و امروز با افتخار میتوانم اعلام کنیم که استان کویری یزد موفق به استحصال خاویار نیز شده است. مدیر امور شیلات و آبزیان استان یزد در این مورد تصریح کرد: اولین استحصال خاویار در استان یزد، سال گذشته در بخش خصوصی به میزان 2.4 کیلوگرم از یک ماهی به ارزش 12 میلیون تومان انجام شد. وی با اشاره به این که فیل ماهی، بزرگترین ماهی آبهای داخلی ایران است، افزود: این گونه از دیدگاه کیفیت خاویار تولیدی، رتبه اول را به خود اختصاص داده و به واسطه بهترین خاویار، رتبه گرانترین ماهی و خاویار جهان را داراست . ساداتاخوی، ساماندهی استخرهای پرورش ماهیان خاویاری، معرفی سایر گونههای ماهیان خاویاری و انجام طرح های تحقیقاتی را از برنامههای آتی مدیریت شیلات در این بخش عنوان کرد. گفتنی است، به دلیل بالا بودن غلظت اسیدهای چرب از نوع امگا سه در ماهی خاویار، مصرف این ماهی از ابتلای افراد به بیماریهایی مانند افسردگی و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری میکند . یادآور میشود؛ تحقیقات انجام شده، نشان داده است که در کشورهایی که ماهی و خاویار در عادات غذایی مردم جایگاه ویژهای دارد، میزان ابتلا به افسردگی بسیار کمتر از دیگر کشورهاست منبع : ایسنا |