اختصاص 50 میلیارد ریال برای ساخت اسکله جدید تَنگ کنارک

پنج‌شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۵۹ بازدید
اختصاص 50 میلیارد ریال برای ساخت اسکله جدید تَنگ کنارک

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: 50 میلیارد ریال برای ساخت اسکله جدید تنگ کنارک واقع در جنوب استان اختصاص پیدا کرد که بزودی پس از تجهیز کارگاه عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

هدایت الله میرمرادزهی روز چهارشنبه اظهار داشت: بندر صیادی تنگ یکی از قدیمی ترین اسکله های صیادی در حوزه شهرستان کنارک است که هم اینک به دلیل تخریب در زمان توفان «گونو» برای پهلوگیری لنج های صیادی قابل استفاده نیست.
به گزارش ایرنا توفان گونو با سرعت حدود 200 کیلومتر در سال 1386 در جنوب سیستان و بلوچستان به وقوع پیوست که هفت شهرستان از جمله چابهار، کنارک، سیب سوران، سرباز و مهرستان را تحت تاثیر بارانهای سیل آسا قرار داد.
وی افزود: مناقصه ساخت اسکله جدید بندر صیادی تنگ در تیرماه امسال بدون تشریفات قانونی انجام شد.
وی بیان کرد: بندر صیادی و گردشگری تنگ در 110 کیلومتری مسیر چابهار- جاسک واقع شده است و یکی از نقاط مهم صیادی و گردشگری سواحل مَکُّران به حساب می آید.
وی گفت: طرح ساخت اسکله جدید بندر صیادی تنگ شامل ساخت اسکله، موج شکن، تاسیسات خشکی، محوطه سازی و لایروبی است که ظرفیت پهلوگیری 50 فروند شناور لنج و 100 فروند قایق را دارد.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان اظهار داشت: 11 بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل بنادر تیس، کنارک، رمین، زرآباد، پزم، چابهار، بریس، گواتر، جد، تنگ و پسابندر در حوزه شهرستانهای چابهار و کنارک برای صید و صیادی فعالند.
میرمرادزهی اظهار داشت: 930 فروند لنج و هزار و 400 فروند قایق صید و صیادی با حدود 24 هزار نفر صیاد دائمی و فصلی در قالب 34 تعاونی صیادی در حوزه اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان فعالیت دارند.
وی افزود: همچنین 107 واحد صنایع شیلاتی در نوار ساحلی وجود دارد.
وی ادامه داد: وجود 29 کارخانه تولید کنسرو ماهی نقش مهمی در بسته بندی و صادرات تن ماهیان درر این منطقه دارند.
به گزارش ایرنا، سیستان وبلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای 2 اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید