همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۶
۰ نظر
۹۳ بازدید
دکتر صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در گردهمایی سراسری دومین نشست شورای مدیران شیلات سراسر کشور 13/4/96 در تهران: پروژه های اقتصاد مقاومتی شیلات ایران شامل پرورش ماهی در قفس و توسعه آبزی پروری مورد حمایت و تاکید مهندس حجتی وزیر محترم جهادکشاورزی است |
|
دکتر صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در گردهمایی سراسری دومین نشست شورای مدیران شیلات سراسر کشور که امروز سه شنبه 96/4/13 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان شیلات ایران، با حضور مدیران کل شیلات سراسر کشور، رئیس موسسه تحقیقات کشور، مدیران مراکز تحقیقاتی شیلات سراسر کشور در تهران در حال برگزاری است چنین گفت: پروژه های اقتصاد مقاومتی شیلات ایران پرورش ماهی در قفس و توسعه آبزی پروری بسیار مورد حمایت و تاکید وزیر محترم جهادکشاورزی است که براساس برنامه ریزی ها باید
درافق برنامه به 200 هزار تن ماهی از طریق آبزی پروری در دریا برسیم و اینک که آئین نامه پرورش ماهی در قفس توسط وزیر محترم جهادکشاورزی ابلاغ شده است باید شاهد تحولی اساسی در این مورد باشیم.
|
|
همانطور که می دانید آبزی پروری و پرورش ماهی در قفس از برنامه های اقتصاد مقاومتی است امسال هم تاکید شده است اولین قدم در این راه برای عزیزان آن استان هایی که انجام نداده اند برنامه توسعه شیلات را در استان در شورای برنامه ریزی و شورای اقتصاد مقاومتی مصوب کنند. این به عنوان یک اصل است بنده به عنوان رئیس سازمان اگر در یک استانی بروم اولین سوالم این است که برنامه توسعه استان شما چیست؟ که من بتوانم بعدا قضاوت کنم.
نکته دوم بالاخره مصرف آبزیان در کشور ما در مقایسه با متوسط جهانی پایین است در بعضی از استان ها از متوسط کشوری هم پایین تر است و باید این افزایش سرانه مصرف صورت پذیرد.روی ماهیان ریز ما خیلی جا برای کار داریم مخصوصا استان های شمالی و جنوبی ما ، واقعا این دغدغه باید پیگیری شود.
خوشبختانه با پیگیری هایی که انجام شد ، آقای مهندس حجتی وزیر محترم جهاد کشاورزی آئین نامه پرورش ماهی در قفس را دیروز ابلاغ کردند و خیلی کارها را آسان کردند.
در این ابلاغیه آمده است سازمان شیلات ایران موظف است حداکثر ظرف مدت سه ماه شیوه نامه نظارت عالیه بر نحوه و فرآیند صدور مجوزهای تفویض شده خود به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی را تدوین و ابلاغ کند. چیزی که ما تدوین می کنیم و به نظام مهندسی می گوییم باید اجرا شود.
و بدیهی است نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و واحدهای استانی آن موظف اند در خصوص صدور پرورانه تاسیس و پروانه بهره برداری برای متقاضیان صرفا بر اساس شیوه نامه نظارت عالیه پرورش ماهی در قفس ابلاغیه از سوی سازمان شیلات عمل کنند. سال گذشته با تولید با یک میلیون و هفتاد تن محصولات آبزی که 45 درصد آن از طریق آبزی پروری بود متوسط سرانه مصرف ماهی به 10/6 کیلوگرم در کشور رسیده است.
منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران
|