آغاز رهاسازی 40 میلیون قطعه بچه میگو در آبهای هرمزگان

سه‌شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۱۲ بازدید
آغاز رهاسازی 40 میلیون قطعه بچه میگو در آبهای هرمزگان

مدیر کل شیلات هرمزگان از آغاز رها سازی افزون بر 40 میلیون قطعه بچه میگو با هدف بازسازی ذخایر میگو در آبهای استان خبر داد.

سید پرویز محبی عصر دوشنبه اظهار داشت: این بچه میگوها در وزن یک و نیم گرم و با هدف کمک به بازسازی ذخایر میگو در دریا رهاسازی شدند.
محبی با اشاره به اینکه بچه میگو های پرورشی تولیده شده از گونه موزی بوده ،اضافه کرد: رها سازی بچه میگو یکی از راهکارهای موثر در تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود امسال (سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) بیش از یک میلیارد و 500 میلیون قطعه لارو میگو در این استان تکثیر و ذخیره سازی شود که تولید افزون بر 12هزار تن را بدنبال دارد.

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: نامگذاری سال 96 به نام سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال بیانگر وظیفه سنگین بخش های تولیدی و حمایت دستگاه های تولید از ایجاد تولید و اشتغال به ویژه با رویکرد اقتصاد مقاومتی است.
محبی بیان داشت: ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی در آب‌های استان، تقویت یگان حفاظت منابع و آبزیان شیلات هرمزگان، کاهش صید غیرمجاز و مهار صید بی‌رویه از برنامه‌های مهم شیلات هرمزگان به‌ منظور ترمیم ذخایر آبزیان است.
وی یادآورشد: مجموعه شیلات هرمزگان از تمامی فعالیت های تولید و اشتغال زا در چارچوب قانون به صورت جدی حمایت می کند و مانند سال های گذشته اقتصاد مقاومتی محوری اصلی برای فعالیت های شیلاتی خواهد بود.
هرمزگان حدود چهار هزار هکتار مزرعه پرورش میگو در شهرستان های بندرلنگه، سیریک، جاسک، قشم، میناب، پارسیان و بندرعباس دارد.

** تا پایان امسال 380 میلیون قطعه انواع آبزیان در آبهای کشور رهاسازی می شود
مدیر کل دفتر بازسازی ذخایر آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال 380میلیون قطعه انواع آبزیان در آبهای سرزمینی کشور ر‌ها سازی شود.
به گزارش دوشنبه شب خبرنگار ایرنا از روابط عمومی شیلات هرمزگان، ناصر کرمی راد در نشستی با مدیرکل شیلات استان اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 190میلیون قطعه انواع آبزیان در دریا رهاسازی شده است.
وی با بیان اینکه رهاسازی آبزیان در دریا امسال 10 تا 15 درصد بیشتر از پارسال است، افزود: گونه‌های مختلف میگو و ماهی با توجه به شرایط آبی هر منطقه تاکنون در آبهای جنوب از جمله هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خوزستان رهاسازی شده است.
کرمی راد خاطرنشان کرد: ماهی‌های استخوانی، خاویاری، ماهیان سفید، کپور دریایی و سوف از جمله گونه هایی است که در آبهای شمال کشور بازسازی ذخایر می شوند.
مدیر کل دفتر بازسازی ذخایر آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: هدف از این رهاسازی حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان در دریا و پشتیبانی از جامعه صیادی کشور است.
وی اظهار کرد: اکنون هرمزگان در زمینه رهاسازی و بازسازی میگو در بین استانهای دیگر پیشرو است.
استان هرمزگان با داشتن 30 هزار صیاد و 22 بندر صیادی با یکهزار و 400 کیلومتر نوار ساحلی جایگاه نخست صید آبزیان را در بین استان های کشور دارد و در تکثیر و پرورش آبزیان نیز پیشرو است

منبع : ایرنا

دیدگاه خود را بیان کنید