تولید بیش از 16 هزار تن آبزی در استان کرمانشاه

جمعه ۳۰ تیر ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۸۷ بازدید
تولید بیش از 16 هزار تن آبزی در استان کرمانشاه

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه گفت:سال گذشته بیش از 16هزار تن آبزیان در استان تولید شد.

سید فرزاد افضلی مدیر کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته 16هزار و 150تن آبزی در استان تولید شده است گفت:سال گذشته 11هزار و 425 تن ماهی سردآبی و 3هزار و 300تن ماهی گرمابی تولید شده است.

وی با بیان اینکه 20تن ماهی خاویاری و 2میلیون و800هزار قطعه ماهی زینتی در استان تولید شد گفت:مرکز تکثیر میگوی آب شیرین قصرشیرین تنها مرکز تولید پست لارو میگوی روزنبرگی در کشور است که در این مرکز امکان تولید ۲ میلیون قطعه پست لارو میگو در سال وجود دارد.

افضلی با اشاره به برگزاری 4جشنواره طبخ آبزیان ادامه داد: با ترویج طبخ آبزیان و توسعه فعالیت های آبزی پروری در راستای تحقق شعار ماهی غذای سلامتی موفق به افزایش میزان سرانه استان کرمانشاه به 8 و نیم کیلوگرم شدیم.

وی ادامه داد: میانگین سرانه مصرف آبزیان در استان از 250گرم در سال73 به 8ونیم کیلوگرم در سال95رسیده است

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید