تولید ماهی در استان کرمانشاه افزایش یافته است

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۱۰ بازدید
تولید ماهی در استان کرمانشاه افزایش یافته است

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه از افزایش میزان تولیدات آبزیان استان کرمانشاه در طی مدت 4سال خبر داد

سید فرزاد افضلی مدیر کل شیلات استان کرمانشاه به آمار عملکرد 4ساله ای اداره اشاره کرد و گفت: در سال 92 تولید ماهیان گرمابی استان کرمانشاه 2هزار و 491تن بود که این رقم به 3هزار و 300تن در سال 95افزایش یافته است.

وی به افزایش آمار ماهیان سرد آبی نیز اشاره کرد و گفت:از تولید 10هزار و 681تن در سال 92 به حدود 11هزار و 400تن در سال گذشته رسید.

افضلی به سرانه مصرف ماهی در استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: امسال مصرف ماهی به حدود 9کیلوگرم رسید که در مقایسه با سرانه مصرف ماهی در کشور یعنی 10کیلوگرم فاصله چندانی نداریم.

وی با بیان اینکه تولید ماهیان خاویار نیز از 7تن به 20تن رشد داشته است گفت: تولید ماهیان زینتی نیز از 1/18میلیون قطعه به 2/8میلیون قطعه افزایش یافت.

گفتنی است :در استان کرمانشاه در مجموع حدود 470 مزرعه پرورش ماهیان سردابی و گرمابی فعالیت می کنند

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید